Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Хакерство For Dummies

Отворете книгата и открийте: Основите на етичното хакване, Слабите звена в повечето програми за сигурност, Контрамерки против мрежовите уязвимости, Помощ при установяването на постоянно активна програма, Как да създавате доклади от информацията, която сте събрали, Съвети за продажба на вашия план на мениджмънта, Примерни случаи за най-често използваните атаки за хакване, Списък на инструменти и ресурси за етично хакване.

Вие ли сте защитникът на системите? Тогава тази книга ви е необходима! Научете се как да отблъснете атаките!Докато не се научите как да мислите като лошите момчета и да разпознавате уязвимостите във вашите системи, няма да можете да си създадете ефективен план за гарантиране сигурността на вашата информация. Тази книга ще ви помогне да се задържите на върха на играта на сигурност! Тук ще намерите точно това, от което вие се нуждаете относно тестването за проникване, оценяване на уязвимостите, най-добрите практики за сигурност и всеки един аспект на етичното хакване.

- Как мислят хакерите - запознайте се с умствената нагласа на злонамерените хора и научете какви стъпки трябва да предприемете, докато планирате вашата програма за етично хакване.

- Разпознавайте най-често използваните трикове - научете за социалното инженерство, техники за разбиване на пароли и проблеми за физическата сигурност.

- Започване на работа - изберете правилните инструменти и поставете вашия план в действие.

- Премахване на тайнствеността от мобилната сигурност - научете как да защитавате смартфоните, лаптопите и таблетите, използвани във вашата организация.

- Защитаване на мрежата - открийте слабостите в TCP/IP и безжичните мрежи и се научете как да го осигурите.

- Заключете вашия Windows - укрепете против атаки вашите операционни системи Windows и Linux.

- Атаки на приложения - открийте уязвимостите в бизнес-приложенията, като например електронна поща, уеб приложения и бази от данни.

- Използвайте това, което сте научили - отстранете слабостите, които сте открили и продължете да търсите още.

 

За автора

Кевин Бийвър е консултант по информационна сигурност, експертен свидетел и професионален лектор с повече от 25 годишен опит в ИТ. Той е специализирал в изпълнението на независими оценки на информационната сигурност за корпорации от класацията "Fortune 1000", организации с идеална цел, локални и щатски правителствени агенции и производители на ИТ продукти.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Хакерство For Dummies
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Интервюта за работа For Dummies
Джойс Лейн Кенеди
АлексСофт
рейтинг:
1%
16,99 лв.
SQL For Dummies
Алън Г. Тейлър
АлексСофт
рейтинг:
1%
27,00 лв.
Microsoft Word 2013 - Step by Step
Джоан Ламбърт, Джойс Кокс
АлексСофт
рейтинг:
1%
29,00 лв.
Програмиране на HTML5 с JavaScript For Dummies
Джон Пол Мюълър
АлексСофт
рейтинг:
1%
27,00 лв.
CorelDRAW X7: Официалното ръководство
Гари Дейвид Боутън
АлексСофт
рейтинг:
1%
40,00 лв.