Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Гробовни тайни

В основата на романите на младия талант са залегнали записките му по време на назначенията му към полицията – акции по залавяне на наркотрафиканти, обискиране на бордеи, престрелки и най-вече времето, прекарано в знаменитата Ферма за трупове. Така се ражда идеята за нестандартния му герой с интригуващ характер – Дейвид Хънтър, чиито разследвания и разкрития са преведени на 20 езика.



Не е наличен

На пръв поглед можеше да е какво ли не – камък или дори възлест корен, докато не погледнеш отблизо. От мократа пръст стърчаха костите на човешка ръка.

Откриха заровеното в тресавището тяло преди десет години. И решиха, че е дело на психопата изнасилвач Джером Монк, известен с манията си да убива тийнейджъри. Оставаше само да открият последните две жертви. Но търсенето приключи без резултат. А и след като Монк бе прибран до живот зад решетките, никой не виждаше смисъл да проучи внимателно случая. За живите – Дейвид Хънтър и останалите от екипа, животът продължи. А мъртвите останаха неоткрити, запазили своите ужасни гробовни тайни.
Сега обаче кошмарната истина започва да изплува. Монк е избягал от затвора и по всичко личи, че е набелязал за свои следващи жертви всички от злополучния екип отпреди десет години. Подмамен да навлезе сам в тресавището от отчаян зов за помощ, Дейвид Хънтър осъзнава, че нито сегашните, нито събитията от миналото са такива, каквито изглеждат. И с всяко ново прозрение, с всяка следваща стъпка навътре в блатистата местност той открива истината за ужасяващи престъпления, родени от болен ум, който като че ли не е Джером Монк.



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Гробовни тайни
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.

За Автора

Саймън Бекет -

Учител по испански, барабанист, разследващ журналист – Саймън Бекет е черпил житейски опит от различни сфери на живота, преди да приеме предизвикателството на перото и да нагази в дълбоките води на криминалния трилър.

В основата на романите на младия талант са залегнали записките му по време на назначенията му към полицията – акции по залавяне на наркотрафиканти, обискиране на бордеи, престрелки и най-вече времето, прекарано в знаменитата Ферма за трупове. Така се ражда идеята за нестандартния му герой с интригуващ характер – Дейвид Хънтър, чиито разследвания и разкрития са преведени на 20 езика. В „Кървави белези” Бекет представя нов герой и нова история, които не само покриват високите очаквания, поставени от Хрониките на Дейвид Хънтър, а и печелят нови читатели.

Свързани продукти
Е-книга
Е-книга Гробовни тайни
Саймън Бекет
СофтПрес
рейтинг:
1%
12,00 лв.
Е-книга
Е-книга Огнената диря
Саймън Бекет
СофтПрес
рейтинг:
1%
12,00 лв.
Е-книга
Е-книга Кървави белези
Саймън Бекет
СофтПрес
рейтинг:
1%
12,00 лв.
Огнената диря - второ издание
Саймън Бекет
СофтПрес
рейтинг:
1%
19,99 лв.
Шепотът на мъртвите – второ издание
Саймън Бекет
СофтПрес
рейтинг:
1%
19,99 лв.