Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Големите фоторепортери на България 1960 - 1989

Не е наличен
Вероятно би било по-логично встъпителните думи тук да принадлежат на фотограф или журналист.
Няма как да не направи впечатление, че тук текстът удивително много прилича на своя обект - фоторепортажа. Нашето любопитство е провокирано от необичайната смяна на гледната точка - странно е да видим портретите на фоторепортерите, които иначе възприемаме като "хора без лице", да се уверим, че те имат свой собствен външен вид, своя история. Онези, които жадно са преследвали своите обекти сега самите се превръщат в обект, могъщите наблюдатели се оказват наблюдавани.
Вече дори не смятам за нужно да отбелязвам колко е малко е направено за българската фотография до момента. Това е добре известно на всички. Отиват си хора, разкази, архиви.
Жадни сме за книги като тази.
Пред нас е самотна спасителна лодка с място за неколцина - радостта от избавлението им безспорно е голяма, не не по-малка е и тъгата за всички останали, които не могат да се качат.


Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Големите фоторепортери на България 1960 - 1989
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Кой какъв е в транспорта и спедицията в България 2007/Who is Who in Transport and Freight Forwarding in Bulgaria 2007 + CD
Колектив
Българско транспортно издателство
рейтинг:
1%
30,00 лв.
THE TIMES ATLAS OF THE WORLD
Times Books
рейтинг:
1%
58,00 лв.
Скришен фолклор. От Граово, Мраката и Знеполе
Симеон Мильов
ИК Огледало
рейтинг:
1%
10,00 лв.
Попътности - чуто, видяно, преживяно
Тошо Лижев
ИК Огледало
рейтинг:
1%
25,00 лв.
У нас - Сатиричен дневник
Пламен Анакиев
ИК Огледало
рейтинг:
1%
15,00 лв.