Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

География и икономика за 6. клас

В учебника по география и икономика са включени:

 • Карти в началото и в края на учебника: Карта на природните зони на сушата – в началото на учебника – дава възможност на учениците бързо да се ориентират при изучаване на природните зони по континенти, както и да ги сравняват. Политическа карта на света – в края на учебника – във всеки момент учениците могат да направят справка, изучавайки политическата карта и страните на континентите.
 • Пътеводител към учебника – ориентира учениците в структурата на различните типове уроци.
 • Разработки на всички видове уроци според учебната програма.
 • Тестове за самоконтрол – с тях учениците имат възможност да проверят сами знанията си. Предложени са тестове за входно и изходно равнище, тематичен контрол по континенти. За всеки от тестовете има брой на точките за верен отговор и скала за самооценяване. Ключът с верните отговори за всеки от тестовете се намира в книгата за учителя.
 • Речник на новите за 6. клас понятия, както и на вече познати основни понятия по предмета. Речникът е изключително полезен при работата на учениците през цялата година не само при въвеждане на понятията, но и в уроците за упражнение, обобщение и преговор.
 • Приложения – съдържат: таблица с информация за територията, броя на населението и столицата на подбрани държави по континенти, която дава възможност за изпълнение на задачи от апарата за контрол по съответните теми, както и за поставяне на допълнителни задачи, свързани с изчисляване на средна гъстота, сравнение на страните по площ, брой на населението и др.; предписания за изпълнение на различни дейности във вид на стъпки, за да могат учениците да открият необходимото, без да се налага да търсят из целия учебник.

 Напишете вашето мнение
Вие оценявате:География и икономика за 6. клас
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

 • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5.99 лв.
 • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
 • За поръчки с BOX NOW доставката е безплатна.
 • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
 • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Човекът и обществото за 4. клас
Румен Пенин, Георги Якимов
Булвест 2000
рейтинг:
1%
14,90 лв.
Тетрадка човекът и обществото за 4. клас
Румен Пенин, Георги Стойчев
Булвест 2000
рейтинг:
1%
6,50 лв.
Книга за учителя по човекът и обществото за 3. клас
Румен Пенин, Георги Якимов
Булвест 2000
рейтинг:
1%
5,00 лв.
Тетрадка по география и икономика за 7. клас
Румен Пенин, Валентина Стоянова, Димитър Желев
Булвест 2000
рейтинг:
1%
6,90 лв.
Учебна тетрадка по човекът и обществото за 3. клас
Румен Пенин, Георги Якимов
Булвест 2000
рейтинг:
1%
6,30 лв.