Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

GDPR СПРАВОЧНИК

Цена без ДДС: 300,00 лв.

Правен софтуер съгласно Общия регламент за защита на данните

Правноинформационната система „GDPR Справочник“ е създадена по повод приемането на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни и за отмяна на Директива 95/46/EО (Общ регламент относно защитата на данните) и включва европейската и национална правна рамка относно защитата на личните данни.



Ползване на продукта

Абонаментът за „Сиела Справочник“ е със срок 1 година за едно работно място. След потвърдено заплащане получавате потребителско име и парола, с които можете да ползвате програмата от всяко устройство с интернет връзка.

За срока на абонамента получавате актуализация на актовете (според измененията в нормативната уредба), нови преводи, поддръжка и съдействие по телефон и имейл всеки работен ден от 08:30 ч. до 18:00 ч. за същия срок, съгласно Общите условия (включително за инсталация, потребителски настройки на приложението и др.).

За заплащане на достъп до допълнителни работни места и въпроси, свързани с програмата: тел. 02 903 0000.

 

„GDPR Справочник“ съдържа указанията, становищата и насоките на националните и международните органи в областта на защита на данните, както и примерни образци на документи, изисквани от Комисията за защита на личните данни. Детайлно и разбираемо са описани процедури, свързани с Общия регламент относно защитата на данните, както и формуляри, попълвани от лицата, които работят с лични данни.

Освен нормативна уредба, в продукта ще откриете: становища, насоки на Комисията за защита на личните данни, стратегически документи и указания, актове на Европейския комитет по защита на данните, образци на документи и електронни форми. Като потребители ще имате достъп до съдебни решения на юрисдикциите в България и на държави-членки на ЕС, актовете на Съда на Европейския съюз, международни актове, свързани със защита на личните данни.



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:GDPR СПРАВОЧНИК
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди и Еконт за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 4.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • Доставката до книжарница Ciela Books & Music - Граф Игнатиев е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
СИЕЛА СЧЕТОВОДСТВО
рейтинг:
1%
348,00 лв.
СИЕЛА ЕВРОСЧЕТОВОДИТЕЛ
рейтинг:
100%
240,00 лв.
СИЕЛА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ
рейтинг:
1%
276,00 лв.
СИЕЛА ПРАКТИКА
рейтинг:
1%
294,00 лв.
СИЕЛА ЕВРО
рейтинг:
1%
420,00 лв.