Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Фотопътеводител. Трънски красоти

Туристическите маршрути, включени в този първи по рода си Фотопътеводител, ще ви отведат от 5 различ ни посоки към сърцевината на прекрасния Трънски край.
По 20 туристически маршрути, част от предстоящия голям кръгов трънски маршрут (с про ектна дължина около 180 км), който се подготвя от членовете на Трънското туристическо дружес тво, ще можете да посетите 11 планини, да се докоснете до над 100 природни, културни и истори чески забележителности, да се насладите на невероятни панорами, да развиете своето съпричастие към великото, родолюбиво и природолюбиво дело на ентусиастите от Трънското туристическо дружество да превърнат един икономически “изостанал” край в дивото чудо на България.
Достъпът до забележителностите в община Трън може да се осъществи от 5 отправни точки, които са:
От изток по маршрута БрезникТрън – по този маршрут можете да се възползвате от петте нови туристически пътеки ЛялинциЛюбаш, ЛялинциСтража, ВелиновоСтража, Драговци Драговски камик (по два маршрута)Стакьов камикВрабчаБанкя, БанкяЛомница, Ябланишката екопътека.
От югоизток по маршрута БрезникКошаревоДушинциЕрул – по този маршрут можете да се възползвате от двойната туристическа пътека ЕрулЕрулски манастирГолеми връх и Големи връхГорочевци (която има и нощна маркировка).
От североизток по маршрута ДрагоманТрън – по този маршрут можете да се възползвате от туристическите пътеки ВрабчаСтакьов камикДраговски камик и ВрабчаБанкяЛомница, как то и маршрута ЕздимирциГолеми връх.
От юг по маршрута ЗеменТрън – по този маршрут можете да се възползвате от туристичес ките пътеки Долна МелнаШипковицаКървави камък, ГорочевциГолеми връхЕрулски манастир Ерул, ГорочевциПлоча, КостуринциЗлатарица, Студен изворЗлатарица.
От запад по маршрута СтрезимировциТрънЛомница (и обратно) – по този маршрут мо жете да се възползвате от туристическите пътеки ЛомницаЖдрелото на ЕрмаБанкя Ябланишкото ждрело, ЛомницаРуй, ТуроковциРуй, ЗабелРуй, ЗелениградШильи камикРуй, ЯрловциГарваницаМала Гарваница, НасалевциЩърби камък.
По тези маркирани туристически маршрути и в съседство с тях можете да посетите повече от сто интересни природни и културни забележителности – водопади, пещери, оброчища, вековни дървета, манастири и църкви, археологически обекти. В Пътеводителя са включени и всички дейс тващи къщи за гости в Трънско, които могат да ви съдействат за поприятно запознаване с краси вия край. Фотографиите в пътеводителя са дело на членове на Трънското туристическо дружество.

 

 Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Фотопътеводител. Трънски красоти
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди и Еконт за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 4.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • Доставката до книжарница Ciela Books & Music - Граф Игнатиев е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Карма и прераждане в Тибет
Димитър Тонин
Шамбала
рейтинг:
1%
10,00 лв.
Трънски край енциклопедичен пътеводител
Димитър Тонин
Шамбала
рейтинг:
1%
25,00 лв.
Софийска област Запад. Енциклопедичен пътеводител на свещените места
Димитър Тонин
Шамбала
рейтинг:
1%
30,00 лв.
Чепън - Три уши - Въртоп планина
Димитър Тонин
Шамбала
рейтинг:
1%
25,00 лв.
1001 светилища - том 5: Мегалитната Стрелча
Димитър Тонин
Шамбала
рейтинг:
1%
30,00 лв.