Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Философиите на Азия

Във „Философиите на Азия“ Алън Уотс ни разкрива един непознат за нас, западните читатели, поглед към света, в който живеем, и нашата роля в него. Тук ще откриете каква е фундаменталната разлика между западните религии и източните учения.Погледни Вселената! Звездите си имат своя ред, дърветата растат нагоре, а водите си текат.
Бъди като тях! Какво е Вселената? А кой съм аз? 

Във „Философиите на Азия“ Алън Уотс ни разкрива един непознат за нас, западните читатели, поглед към света, в който живеем, и нашата роля в него. 

Приканени сме да изоставим своите представи за всичко заобикалящо ни, да се отърсим от илюзията, която наричаме реалност, и да осъ­­знаем: Вселената – това сме ние. Докато все още живееш с убеждението, че трябва да станеш нещо повече от това, което си, ти ще бъдеш откъснат от реалността, Вселената, Бога или както там го наричаш. 

Тук ще откриете каква е фундаменталната разлика между западните религии и източните учения, защо хиндуизмът разглежда Вселената като Бога актьор, който играе всички роли в своята собствена пиеса, и защо според даоизма светът е организъм, който просто се случва от само себе си.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Философиите на Азия
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди и Еконт за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 4.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • Доставката до книжарница Ciela Books & Music - Граф Игнатиев е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
Свързани продукти
Пътят на Дзен
Алън Уотс
Изток - Запад
рейтинг:
1%
19,00 лв.
Дао на водата
Алън Уотс
Изток-Запад
рейтинг:
1%
14,00 лв.
Мъдростта на несигурността
Алън Уотс
Изток-Запад
рейтинг:
1%
16,00 лв.
Духът на Дзен
Алън Уотс
Изток - Запад
рейтинг:
1%
15,00 лв.
Книга за табуто да узнаеш кой си
Алън Уотс
Изток - Запад
рейтинг:
1%
16,00 лв.