Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

English for young learners - 2 child`s book

Системата за деца „English for Young Learners“ (5-7 години) дава базисни познания за начинаещи или малко напреднали, гарантиращи усвояването на умения да общуват и изучават особеностите на английския език и чрез него да се запознават с различни цивилизации и култури. Може да бъде използвана в детските градини, първи клас, езикови школи и семейството. Представените теми, ситуации, пространства и средства са примерни и могат да бъдат доразвити и дообогатени. При практическото използване на книгиге за децата са предвидени: основна тематична структурна страница, включваща образователните цели, съдържание и аспекти на тяхното разработване от учителя, и една практико-изпробваща страница за знанията, уменията, отношенията и ориентациите на детето в езика и неговото самостоятелно използване. Основната идея е да се постави детето в центъра на програмата, като се утвърди чуждоезиковата компетентност като елемент в неговата ценностна система. Одобрено от МОН.


Напишете вашето мнение
Вие оценявате:English for young learners - 2 child`s book
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Питър Пан
Джеймс Матю Бари
Хермес
рейтинг:
1%
4,95 лв.
Книга за детето 2 - 3 годишни - Светът е голям
Елена Русинова
Даниела Убенова
рейтинг:
1%
4,00 лв.
Книга за детето 3 - 5 годишни - Аз и другите
Елена Русинова
Даниела Убенова
рейтинг:
1%
4,00 лв.
Книга за детето 2 - 3 годишни - Аз и другите
Елена Русинова
Даниела Убенова
рейтинг:
1%
4,00 лв.
Книга за детето 3 - 5 годишни - Светът е голям
Елена Русинова
Даниела Убенова
рейтинг:
1%
3,00 лв.