Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Ендоваскуларно лечение на комбинирана периферно-артериална и коронарна болест

Ако сте мъж над 60 години, пушач, хипертоник, диабетик или страдате от исхемична болест на сърцето, вие сте главният герой в тази книга. Ако сте мъж над 60 години, пушач, хипертоник, диабетик или страдате от исхемична болест на сърцето, вие сте главният герой в тази книга. От нея ще разберете, че е много голяма вероятността да имате и периферна артериална болест (ПАБ), за която не знаете, защото при повечето хора се развива безсимптомно. На всичкото отгоре пациентите с ПАБ са с висока смъртност и висок риск за възникване на миокарден инфаркт и мозъчносъдови усложнения.

Монографията на д-р Ивета Ташева е ценен научен труд за кардиолози, специализанти и студенти по медицина. Книгата разкрива натрупания от нея богат клиничен опит и постигнатите резултати. Изводите на д-р Ташева се основават на изследвания върху 359 пациенти с ПАБ, комбинирана с коронарна артериална болест (КАБ). Всичките са реваскуларизирани ендоваскуларно. Направен е актуален преглед на литературата, описани са методите за диагностика и лечение и проследяването на състоянието на пациентите след съдова интервенция. Доказва се, че ендоваскуларното лечение е ефективно и безопасно при пациенти с комбинирани ПАБ и КАБ. Осъществено е успешно иновативно ендоваскуларно лечение на хронични, калцирани и дълги тромбози на бедрената артерия при пациенти с ПАБ.


Ако ролята на главен герой в тази книга не ви харесва, може да направите първата крачка към излизане от нея - откажете цигарите.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Ендоваскуларно лечение на комбинирана периферно-артериална и коронарна болест
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди и Еконт за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 4.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • Доставката до книжарница Ciela Books & Music - Граф Игнатиев е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
Свързани продукти
Тримата братя и седемте джуджета
Фелиянка Стоянова
Просвета
рейтинг:
1%
2,50 лв.
Малкият художник
Огнян Занков
Просвета
рейтинг:
1%
3,00 лв.
Activities for 8th Grade Chemistry - работна тетрадка по химия на английски език за 8 клас
Магдалена Цавкова, Стефан Манев
Просвета
рейтинг:
1%
4,68 лв.
Палавата топка
Просвета
рейтинг:
1%
2,50 лв.
Христоматия по литература за 11. клас
Инна Пелева, Албена Хранова
Просвета
рейтинг:
1%
12,00 лв.