Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Е-книга Сделката

Красивата ромaнатична история на Ел Кенеди, затрогнала хиляди читатели по света

За първи път на български излиза още една от най-популярните авторки на романтични романи в света Ел Кенеди с пламенна история за любов и съблазняване.

 • Оригинално заглавие: The Deal, Elle Kennedy;
 • Превод: Цветана Генчева;
 • Дизайнер на корица: Фиделия Косева.
Е-книга

Книга първа от поредицата Off-Campus

Тя ще сключи сделка със звездата на хокейния отбор…

Хана Уелс най-сетне е открила мъж, който я вълнува. Но макар да се чувства сигурна във всяка друга ситуация, тя не може да се отпусне, когато стане въпрос за секс и съблазняване. За да привлече вниманието на Джъстин Кол обаче, тя е готова на всичко. Но не подозира, че за да си уреди жадуваната среща, трябва да помага в уроците на дразнещия и наперен капитан на хокейния отбор – Гарет Греъм. Или поне такава е сделката.

…и това ще се получи така добре…

Всичко, което Гарет иска, е да играе професионален хокей, след като завърши. Но сега трябва да се добере до важна оценка, за да запази мястото си в отбора за ключовите мачове. И ако трябва да помогне на саркастичната и недостъпна Хана да свали някакъв тъпак, за да получи помощта ѝ, защо не.

Но когато една неочаквана целувка води до най-бурното преживяване в леглото и за двамата, нещата се оплитат. Сега Гарет трябва да докаже на Хана, че е точно този, който ѝ е нужен. A от миналото крещят тайни, които или ще ги разделят, или ще ги свържат завинаги.

Откъс от книгата

Хана


Той не знае, че съществувам.


За милионен път през последните четиресет и пет минути поглеждам тайно към Джъстин Кол и той е толкова красив, че гърлото ми се стяга. Май трябва да измисля друго прилагателно – приятелите ми подчертават, че мъжете не обичат да ги наричат красиви.


Само че, мили боже, няма друг начин да опиша грубоватите му черти и дълбоки кафяви очи. Днес е с бейзболна шапка, но аз знам какво има под нея: гъста, тъмна коса, която е копринена, когато я докоснеш, и ти се иска да прокараш пръсти през нея.


През петте години след изнасилването сърцето ми е препускало единствено заради двама.


Първият ме заряза.


Този просто не ме забелязва.


На подиума в залата за лекции професор Толбърт изнася речта, която вече наричаме Речта на разочарованието. Третата е от шест седмици насам.


Каква невероятна изненада, седемдесет процента от класа са изкарали три плюс или дори по-малко на контролното.


Аз ли? Аз съм върхът. Няма да е лъжа, ако кажа, че голямата червена шестица, оградена в кръг най-горе на контролното, ме шокира напълно. Аз просто бях нахвърляла безкраен поток от глупости, докато се опитвах да попълня всичко.

Философската етика трябваше да бъде просто песен. Преподавателят ни засипваше с безмозъчни тестове с избор между няколко отговора и финален „изпит“ с лично есе, което поставяше морална дилема, и въпросът бе как ще реагирате.

Ето че две седмици преди началото на семестъра професор Лейн почина от инфаркт. Чух, че чистачката му го открила на пода на банята – гол. Горкичкият.


За щастие (да, това е чиста проба сарказъм), Памела Толбърт на бърза ръка пое часовете на Лейн. Тя е нова в университета „Брайър“ и е от преподавателите, които искат да установят връзки и да „събудят интерес“ към материала. Ако това беше филм, тя щеше да е младата, амбициозна учителка, която пристига в централно училище, вдъхновява неудачниците и най-неочаквано всички оставят калашниците, грабват моливите и финалните надписи накрая издават как до един влизат в „Харвард“ или някоя подобна дивотия. Хилъри Суонк на мига получава „Оскар“.


Само че това не е филм, което означава единствено че Толбърт успя да събуди омраза у студентите си. Тя пък не е в състояние да си обясни защо никой не може да избута предмета ѝ.


Ще ви издам една тайна – цялата работа е, защото тя задава въпроси, по които можеш да напишеш скапана дисертация.


– Готова съм да предложа поправителен изпит на всички, които са се провалили или са получили три минус или по-малко. – Толбърт бърчи нос, сякаш не разбира защо е нужно подобно нещо.


Думата, която тя току-що използва – готова ? Да, бе, как ли пък не. Чух, че цял куп студенти са се оплакали на съветниците си от нея, и подозирам, че от администрацията са я принудили да даде възможност на всички за поправителен. Не говори добре за „Брайър“, след като повече от половината студенти от даден курс се дънят особено когато не става въпрос единствено за загубеняците. Отличници като Нел, която се цупи до мен, също са скапали контролното.

 
– За онези от вас, които решат да направят ново контролно, крайната оценка ще бъде средно аритметично от двете оценки. Ако втория път се справите по-зле, остава първата оценка – довършва обясненията си Толбърт.
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Е-книга Сделката
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

 • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5.99 лв.
 • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
 • За поръчки с BOX NOW доставката е безплатна.
 • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
 • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.

 

 

 

Интернет книжарница Сиела

Съвместим с

 • Е-четци
 • Kindle
 • Android
 • Apple
 • Windows

След успешно плащане, ще получите линк за сваляне на книгата.

ВНИМАНИЕ ВАЖНО! Можете да свалите само по един път файла. След това линка няма да бъде активен!

Свалете четец за е-книгата

Приложение за четене на книги Сиела Приложение за четене на книги Епъл Приложение за четене на е-книги 
Свързани продукти
Грешката
Ел Кенеди
Сиела
рейтинг:
100%
17,90 лв.
Сделката
Ел Кенеди
Сиела
рейтинг:
92%
17,90 лв.
Свалката
Ел Кенеди
Сиела
рейтинг:
100%
17,90 лв.
В целта
Ел Кенеди
Сиела
рейтинг:
100%
17,90 лв.
Е-книга
Е-книга Грешката
Ел Кенеди
Сиела
рейтинг:
1%
15,00 лв.