Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Е-книга Практика на Комисията за защита на конкуренцията и на съдилищата по Закона за обществените поръчки и практика на Съда на Европейския съюз

SKU
9789542844518


Regular Price 29,00 лв. Special Price 23,20 лв.

За авторите:

Антония Илиева е завършила „право“ в ЮФ на ПУ „Паисий Хилендарски“. Защитава докторска степен в направление „Административно право и административен процес“, а от 2016 г. работи като главен асистент в ЮФ на ПУ „Паисий Хилендарски“. Води лекционни курсове по дисциплините Обществени поръчки, Медицинско право и др. Работила е като експерт по обществени поръчки.

Автор е на редица публикации в сферата на обществените поръчки, административно и медицинско право, сред които са и книгите „Контролът в здравеопазването“ (2018), „Помагало по административно право – обща част“ (2018) и „Актуални въпроси на договора по Закона за обществените поръчки – Правни аспекти (2023)“. Практикува като юридически консултант на лечебни заведения по въпросите на медицинското право и обществените поръчки.

Пенчо Станкулов е юрист, експерт по подготовка и провеждане на обществени поръчки по Политиките и правилата на Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР) за провеждане на обществени поръчки. Автор на две самостоятелни книги – „Обществени поръчки. Сборник правна практика, правен анализ и правни изводи“ (2018) и „Защита на възложителите по закона за обществените поръчки. Практическо ръководство по ЗОП“ (2017). Съавтор на „Правен режим на обществените поръчки по ЗОП“ (трето издание, 2019) и автор на статии по темата в редица юридически списания.-20%
Е-книга

Настоящият сборник с практика на инстанцията по същество (Комисия за защита на конкуренцията), както и на съдилищата по спорове, възникнали по прилагането на ЗОП, има за цел да подпомогне всички практици и теоретици, работещи в сферата на обществените поръчки, при упражняване на ежедневната им дейност. Актовете на КЗК и съдилищата формират значителен дял от правната доктрина у нас. По своята същност те следва да бъдат познавани и изучавани в дълбочина, за да бъдат избегнати предпоставки за допускане на бъдещи нарушения по прилагане на разпоредбите на ЗОП от страна на Възложители, техни служители, кандидати и участници, както и от всички ангажирани в процеса. Сборникът е подходящ и за студенти, обучаващи се по материята във висшите училища в Република България.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Е-книга Практика на Комисията за защита на конкуренцията и на съдилищата по Закона за обществените поръчки и практика на Съда на Европейския съюз
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.

 

 

 

Интернет книжарница Сиела

Съвместим с

  • Е-четци
  • Kindle
  • Android
  • Apple
  • Windows

След успешно плащане, ще получите линк за сваляне на книгата.

ВНИМАНИЕ ВАЖНО! Можете да свалите само по един път файла. След това линка няма да бъде активен!

Свалете четец за е-книгата

Приложение за четене на книги Сиела Приложение за четене на книги Епъл Приложение за четене на е-книги 

За Автора

Антония Илиева -

Антония Илиева е завършила „право“ в ЮФ на ПУ „Паисий Хилендарски“. Защитава докторска степен в направление „Административно право и административен процес“, а от 2016 г. работи като главен асистент в ЮФ на ПУ „Паисий Хилендарски“. Води лекционни курсове по дисциплините Обществени поръчки, Медицинско право и др. Работила е като експерт по обществени поръчки.

Автор е на редица публикации в сферата на обществените поръчки, административно и медицинско право, сред които са и книгите „Контролът в здравеопазването“ (2018) и „Помагало по административно право – обща част“ (2018). Практикува като юридически консултант на лечебни заведения по въпросите на медицинското право и обществените поръчки.

 

Свързани продукти
-20%
Наказателно право - Особена част - Престъпления против собствеността
проф. д-р Александър Стойнов
СИЕЛА
рейтинг:
1%
Regular Price 23,00 лв. Special Price 18,40 лв.
-20%
Зима в рая
Елин Хилдебранд
Сиела
рейтинг:
100%
Regular Price 17,90 лв. Special Price 14,32 лв.
-20%
Силата на мита
Джоузеф Камбъл
Сиела
рейтинг:
1%
Regular Price 25,00 лв. Special Price 20,00 лв.
-20%
Убийте Скитник - Българската и британската държавна политика по случая Георги Марков
Христо Христов
Сиела
рейтинг:
1%
Regular Price 30,00 лв. Special Price 24,00 лв.
-20%
Преди да се родя и след смъртта ми
Ивайло Петров
Сиела
рейтинг:
1%
Regular Price 17,90 лв. Special Price 14,32 лв.