Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Душа

Ангели и демони се оказват съюзници по неволя и се впускат в търсене на Ангела на Смъртта, единственият, който може да освободи душата на Дара. Но само до следващото Пълнолуние.



Книгата "Душа", написана от талантливата млада авторка Александрина Железова, е българския отговор на „Здрач“ и „Дневниците на вампира“. След успешния й дебютен роман „Кръв“ това е най-новата й книга, която ще ви омагьоса.

Дара притежава необикновена дарба, към която се стремят различни сили. Когато тя се оказва на прага между живота и смъртта, непознат демон обсебва тялото й, а душата й се оказва затворена в паралелно измерение заедно с тази на загадъчния й любим Евиан. Двамата трябва да разберат коя е тайнствената тъмна сила, която ги е затворила. Те попадат на скрито заклинание и скоро научават, че единственият начин да получат обратно свободата си е като сключат сделка, която завинаги ще преобърне баланса между доброто и злото във вселената.

Александрина Железова е родена на 25 декември 1985 г. във Варна. Завършила е профил литература в Националната гимназия за хуманитарни науки и изкуства, след това маркетинг и управление на продажбите. Влюбена е в четенето, музиката, новите технологии, интернет…



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Душа
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Клара Калан
Ричард Б. Райт
Персей
рейтинг:
1%
9,98 лв.
Момчето на англичанина
Гай Вандерхейг
Персей
рейтинг:
1%
9,98 лв.
В несвяст
Радостина Колева
Персей
рейтинг:
1%
3,99 лв.
Духless
Сергей Минаев
Персей
рейтинг:
1%
14,99 лв.
Кръв
Александрина Железова
Персей
рейтинг:
1%
10,90 лв.