Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Договор за дарение

Детайлен научен анализ на действащата уредба относно договора за дарение в българското правоНастоящият монографичен труд представлява детайлен научен анализ на действащата уредба относно договора за дарение в българското право. Разгледани са редът за сключването му, както и неговите предмет, страни, съдържание и действие. Обърнато е внимание на особените дарения и на основанията за недействителност и на отмяна на дарение. Направен е преглед на относимата съдебна практика. Всичко това прави изданието подходящо както за практикуващи юристи, така и за студенти, които искат да придобият задълбочени познания относно този институт на облигационното право.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Договор за дарение
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.

За Автора

доц. д-р Анна Станева -

Анна Станева е преподавател в Катедрата по гражданскоправни науки на Юридическия факултет на СУ „Свети Климент Охридски“. Доктор по право от 1985 г. и доцент по гражданско и семейно право в същата катедра от 1995 г.
Член на Съюза на юристите в България (от 1982). Арбитър към Арбитражния съд на Българската търговско-промишлена палата (от 1994 г.).

Свързани продукти
Наказателно право - Особена част - Престъпления против собствеността
проф. д-р Александър Стойнов
СИЕЛА
рейтинг:
1%
23,00 лв.
Зима в рая
Елин Хилдебранд
Сиела
рейтинг:
100%
17,90 лв.
Силата на мита
Джоузеф Камбъл
Сиела
рейтинг:
1%
25,00 лв.
Убийте Скитник - Българската и британската държавна политика по случая Георги Марков
Христо Христов
Сиела
рейтинг:
1%
30,00 лв.
Наследствено право
доц. д-р Анна Станева
Сиела
рейтинг:
1%
33,00 лв.