Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Добросърдечните 7

Добросърдечните 7: Защитниците на Вълшебната Гора“ е омагьосващо и вдъхновяващо пътешествие в света на изключителните герои с уникални способности, създадени, за да забавляват и образоват едновременно. Книгата умело сплита трогателни истории за вълшебни герои с очарователни активности, целящи да стимулират разбирането и емпатията към индивидите с различни увреждания.. Историята се развива във Вълшебната Гора, където седем супергерои, всеки със своята уникална способност, се обединяват в завладяващо приключение, за да помогнат на изгубени животни да намерят пътя си към дома. Тези супергерои не са обичайните герои с наметала. Те отразяват широк спектър от способности и увреждания, като всеки от тях притежава уникален дар, който му помага да превърне своите „слабости“ в сили.Добросърдечните 7: Защитниците на Вълшебната Гора“ е омагьосващо и вдъхновяващо пътешествие в света на изключителните герои с уникални способности, създадени, за да забавляват и образоват едновременно. Книгата умело сплита трогателни истории за вълшебни герои с очарователни активности, целящи да стимулират разбирането и емпатията към индивидите с различни увреждания.. Историята се развива във Вълшебната Гора, където седем супергерои, всеки със своята уникална способност, се обединяват в завладяващо приключение, за да помогнат на изгубени животни да намерят пътя си към дома. Тези супергерои не са обичайните герои с наметала. Те отразяват широк спектър от способности и увреждания, като всеки от тях притежава уникален дар, който му помага да превърне своите „слабости“ в сили.

Коди, използващ инвалидната си количка и необикновена сила за премахване на препятствия, и Томи, който се общува посредством ехолокация, са само двама от героите, които внасят своя уникален принос в нашата история. Всеки от тях по свой собствен начин помага за общия успех и предава уроци на приемане, взаимна помощ и оценка на индивидуалността на всеки.

Но книгата не спира дотук. „Добросърдечните 7“ има и интерактивен раздел, предназначен допълнително да насърчи съпричастността и разбирането към хората с увреждания. Той предлага множество занимателни, ангажиращи и прозрливи игри и дейности, които имитират преживяванията на хората с различни увреждания. Сред дейностите са шаради на жестомимичен език, препятствен курс с инвалидна количка и игри за трениране на паметта.

Чрез симулиране на преживяванията на хора с увреждания на слуха, зрението, когнитивните и социално-емоционалните умения, тези дейности позволяват на децата и техните родители да проникнат в ежедневието на хората с различни увреждания и насърчават емпатия и приобщаване. Книгата се завършва с представяне на реални супергерои – известни личности, които въпреки своите увреждания, са допринесли значително за света.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Добросърдечните 7
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Питър Пан
Джеймс Матю Бари
Хермес
рейтинг:
1%
4,95 лв.
Хиляда и една нощ - приказки на Шехеразада
Хермес
рейтинг:
1%
4,95 лв.
През води и гори - Лакомото мече
Емилиян Станев
Хермес
рейтинг:
1%
4,50 лв.
Доктор Охболи
Корней Чуковски
Хермес
рейтинг:
1%
4,00 лв.
Приказки - Шарл Перо
Шарл Перо
Хермес
рейтинг:
1%
4,95 лв.