Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Добро утро, обичам те

„Добро утро, обичам те“ - четири думи, с които да пренастроите ума си и да промените живота си.Много от нас копнеят за вътрешно спокойствие, лекота, радост и цел. Опитваме медитация, но сме твърде напрегнати или осъждаме себе си, че не успяваме да изпразним ума си (сякаш някой някога би могъл). Живеем в състояние, в което се чувстваме „недостатъчно добри“. Оказва се, че сме устроени да бъдем самокритични и негативни. И тази негативност стои на пътя на нашия успех.

Можем да променим това!

В „Добро утро, обичам те“ международно признатият учен д-р Шона Шапиро съчетава науката за мозъка с мъдрост и интересни истории, за да обясни защо се чувстваме по определен начин – към себе си, един към друг и към света, и защо се самосаботираме с мислене, което не ни служи.

Практиките в тази книга предлагат пътна карта за положителна промяна в тялото и мозъка. Те са ясни и обосновани на научни изследвания и водят до:

  • намаляване на нивата на хормона на стреса;
  • повишаване на имунната и сърдечно-съдова функция;
  • намаляване на възпаленията;
  • оптимизация на ензим, наречен теломераза, който запазва клетките ви и вас здрави и забавя стареенето.

Добро утро, обичам те“ ще ви научи как да съсредоточите вниманието си към активиране на мрежите в мозъка си по специфичен начин, който ще промени тяхната структура. Книгата ще ви помогне да постигнете стабилност, спокойствие, яснота и удовлетворение.

Никога не е твърде късно.

Започнете сега.

„Шона Шапиро ни предлага дара на доказания път към мир и радост в нашия живот.“

Даниел Голман, автор на „Емоционалната интелигентност

 Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Добро утро, обичам те
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.

За Автора

Д-р Шона Шапиро -

Шона Шапиро е университетски преподавател, автор и международно признат експерт по осъзнатост и състрадание. Д-р Шапиро е написала в съавторство две книги, признати от критиците, които са преведени на 14 езика: „Изкуството и науката на осъзнатостта“ и „Осъзната дисциплина“. Има над 150 статии, публикувани в научни списания. Канена е да изнася реч от краля на Тайланд, датското правителство, срещата на върха на „Индекс на брутното национално щастие“, канадското правителство и Световния съвет по психотерапия,
както и от компании от Fortune 500, като GoogleCisco SystemsProctor & Gamble и Genentech.

Работата ѝ е показвана в New York Times, BBC, Mashable, Huffington Post, Wired, USA Today и Wall Street Journal и над един милион души са гледали лекцията ѝ в TEDx, „Силата на осъзнатостта“.

Д-р Шапиро е завършила с отличие университета „Дюк“ и е сътрудник на Института за съзнание и живот, основан от Далай Лама. Живее в Мил Вали, Калифорния, със сина си Джаксън и може да бъде намерена онлайн на адрес drshaunashapiro.com.

Свързани продукти
Идеална фигура за плажа - 4-седмичен план
Под редакцията на Джоу Летаби
AMG Publishing
рейтинг:
1%
15,00 лв.
Как изгубих наивността си
Ричард Брансън
AMG Publishing
рейтинг:
1%
24,95 лв.
Мъжете си падат по кучки
Шери Аргов
AMG Publishing
рейтинг:
1%
14,95 лв.
2013: Краят на дните или ново начало?
2013: Краят на дните или ново начало?
AMG Publishing
рейтинг:
1%
15,00 лв.
Бизнес отвъд ограниченията
Ричард Брансън
AMG Publishing
рейтинг:
1%
18,00 лв.