Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Добро момче и Умерено нежно

Първите два романа на Галин Никифоров, един от най-добрите писатели сред българските автори, излизат в ново общо издание и с преработени текстове.

Ако ги откривате за пръв път, завиждаме ви.За „ДОБРО МОМЧЕ“

Когато животът ти е самотен и безсмислен, но изведнъж се изправяш лице в лице със смъртта – на какво си способен тогава?

Когато си на ръба на оцеляването и целият свят е забравил за теб – къде търсиш спасението и на кой бог се молиш?

Когато се връщаш в миналото си и когато там намираш само призраците на собственото си страдание – как успяваш да продължиш?

Накъде те води сърцето, накъде те води умът?

Колко можеш да загубиш и колко можеш да спасиш?

За „УМЕРЕНО НЕЖНО“

Безшумни сблъсъци на случайността. Умерено нежни и човечни.

За смисъла на съществуването ни.

За отговорността към другия.

За оцеляването на собствената ни душа...

Застаряващ наемен бияч, изживяващ най-странния ден в живота си.

Изпаднал комарджия, изиграл двете най-велики игри в живота си – тази, с кент-флош роял в ръката си, и онази – със смъртта.

Един стар театрален актьор, отдаден изцяло на изкуството си, готов да изиграе най-вдъхновяващата си роля, за да спаси една човешка душа.

Три съдби, преплетени случайно. Три съдби, докоснали и осветили живота на хората около тях с онова скрито вълшебство, което винаги остава незабелязано, но което по необясним начин прави света по-добър и му дава надежда. Стига да имаме търпение и да следваме криволичещата самотна пътека на собствените си сърца.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Добро момче и Умерено нежно
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.

За Автора

Галин Никифоров -

Галин Никифоров (роден 1968 г.) е сред открояващите се имена в съвременната българска литература. В романите му се преплитат вечните теми за крайните стремежи на човешкия дух, за ненакърнимата любов, за скритият смисъл на живота и за отрезвяващата мъдрост на смъртта. Сред романите му са Добро момчеФотографът: obscura repertaЛятото на неудачниците, отличен с наградата „Роман на годината” и Къщата на Клоуните, отличен с националната награда „Елиас Канети”, който предстои да бъде издаден в Хърватия. Лисицата е шестият му роман.

Библиография:

Свързани продукти
Добро момче
Галин Никифоров
ИК Жанет-45
рейтинг:
1%
7,00 лв.
Лисицата - Галин Никифоров
Галин Никифоров
Сиела
рейтинг:
1%
18,00 лв.
Тяло под роклята
Галин Никифоров
Сиела
рейтинг:
1%
14,00 лв.
Фотографът
Галин Никифоров
Сиела
рейтинг:
1%
14,00 лв.
Черна светлина
Галин Никифоров
Сиела
рейтинг:
1%
17,90 лв.