Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

КОНКРЕТЕН БРОЙ НА ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК - ДИГИТАЛНО КОПИЕ

SKU
ДИГИТАЛНО КОПИЕ НА КОНКРЕТЕН АРХИВЕН БРОЙ НА ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК


Regular Price 60,00 лв. Special Price 48,00 лв.

Архивни броеве от периода 1920 г. - 1989 г.

Цена за 1 брой без ДДС: 50,00 лв. 

„Архив на „Държавен вестник“ е софтуерен продукт, който съдържа дигитализирани стари броеве на „Държавен вестник“ и обхваща архивното законодателство от 1920 г. до 1989 г.

Поради големия интерес към конкретни нормативни актове, предлагаме единични броеве като дигитално копие, които можете да получите след потвърдено плащане на посочен мейл.-20%

Базата данни на „Архив на „Държавен вестник“ позволява ползване на дигитални копия на стари броеве на официалното издание от периода 1920 г. – 1989 г.

 

„Архив на „Държавен вестник“ съдържа стари нормативни актове, свързани с държавното устройство, външнополитическите отношения, градоустройството и строителството, кадастъра, семейните, наследствените и трудово-правните отношения, наказателното производство и т. н., които имат своето отражение до днес.

Дигиталният архив позволява проследяване на историческата взаимовръзка на нормативните актове в дадена област за дълъг период от време и е изключително ценен за научни разработки. Той може да послужи на юристи във връзка с актуални съдебни спорове, свързани с вещно право и уреждане на имуществени въпроси, трудово-правни отношения, архитектура и строителство, земеделие.

Продуктът ще бъде от полза и в образователния процес в българските университети.

 

ФУНКЦИОНАЛНОСТИ:

 

Архивът се състои от документи във формат PDF (с разпознат текст и сканирано съдържание), а структурата е организирана по години (най-отгоре са най-новите) с отделни икони за всеки документ.

При отваряне на съответна година файловете се подреждат по дата на броя. Има възможност за индексиране и пълнотекстово търсене в съдържанието на архивните броеве, благодарение на оптичното разпознаване на символи (OCR).

Работата с PDF файловете в този продукт не се отличава от работата с документи в другите правноинформационни системи. При търсене навсякъде се търси и в индекс „Архив на „Държавен вестник“. Има възможност за търсене и само в структурата на продукта.

Пълнотекстовото търсене и възможността да се филтрира базата и да се търси в структура улесняват работата с архивните документи.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:КОНКРЕТЕН БРОЙ НА ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК - ДИГИТАЛНО КОПИЕ
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Практически френско-български речник - Dictionnaire Pratique Français-Bulgare et plus
Съставители - Илка Атанасова, Анка Бойчева, Виргиния Тошева-Пейчева, Хачик Хачикян. Под редакцията на Хачик Хачикян.
Дамян Яков
рейтинг:
1%
12,00 лв.
Скъпа моя скъпи мой - български филм DVD
Орфей Мюзик
рейтинг:
1%
9,50 лв.
Френско - български речник Т.2
Асен Чаушев
Летера
рейтинг:
1%
30,00 лв.
Перлено порно
Ирена Карпа
Прозорец
рейтинг:
1%
12,00 лв.
Бърз е моят револвер
Мики Спилейн
Дамян Яков
рейтинг:
1%
7,00 лв.