Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Да се учим по пътя

Нови размишления върху психоанализата и психотерапията.Темите на които е посветена тази книга, са най-важните в психотерапията: как да останем близо до психичното преживяване на пациентите си; как да прилагаме творчески терапевтичната техника; как да създаваме психично пространство за себе си, за пациентите си и за колегите си, което стимулира промяна. Написана с неповторим ясен стил и проникната от дълбоката човечност, тази книга се обляга на близо 50 години психоаналитична практика, което тук означава учене от и заедно с пациента. Патрик Кейсмънт без съмнение е един от най-значимите автори в областта на психотерапията, клиницист, вдъхновяващ преподавател и благороден супервизор. Щастлив съм да насърча всеки професионалист и всеки любопитен читател да посегне към това съкровище на аналитичното знание и опит.

Проф. Орлин Тодоров

Това е най-важният сборник с есета - напоследък и за години напред. Една от онези редки книги, които носят удоволствие от четенето и ни учат на изкуството на аналитичната психотерапия.

Д-р Теодор Джейкъбс

Вдъхновяващо и красиво интелектуално пиршество от пионера на отношеническите подходи в психотерапията и анализата. За няколко десетилетия през своето клинично писане Патрик Кейсмънт преобрази полето на психотерапията по несравним начин.

Проф. Андрю Самюелс

Винаги си струва да прочетеш Кейсмънт и после да го препрочиташ. Той провокира, предизвиква, просветлява и носи удоволствие. Есетата от тази последна колекция, включително и тези, посветени на обучението и супервизията, ще останат в мен завинаги. Много съжалявам, че това, изглежда, ще бъде последната му книга, но пък какъв финал!

Сузи Орбах

Авторът Патрик Кейсмънт е обучаващ и супервизиращ психоаналитик към Британското психоаналитично общество. С квалификации като психотерапевт и социален работник той е един от най-четените и препоръчани автори във всички сфери на психотерапията и грижата за психичното здраве. Автор е на четири световноизвестни книги, посветени на учението от опита, сред които и тази - кулминацията на 50-годишния му клиничен опит.

Книгата е част от поредицата Клинична психология от издателство СтеноНапишете вашето мнение
Вие оценявате:Да се учим по пътя
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Българско-английски морски речник
Галина Великова
Стено
рейтинг:
1%
35,00 лв.
Алсарио
Маргарита Войнова
Стено
рейтинг:
1%
7,00 лв.
Не скланяй глава. Роман за Сабахаттин Али
Хъфзъ Топуз
Стено
рейтинг:
1%
12,00 лв.
Cargo Work in Dialogues/Товарно дело - Диалози
Соня Тончева
Стено
рейтинг:
1%
9,00 лв.
Магическият кристал
Даниела Стоянова
Стено
рейтинг:
1%
5,80 лв.