Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Да се научим да умираме

Как да извършим най-важния преход в живота

Защо да не поговорим открито за чувствителна тема като смъртта – наша спътница в живота също като любовта, надеждата, глада, любопитството? 

  • Преводач: Вера Петрова;
  • Редактор: Люси Варийска;
  • Дизайн: Красимира Деспотова.


Защо да не поговорим открито за чувствителна тема като смъртта – наша спътница в живота също като любовта, надеждата, глада, любопитството? Оставете ѝ вратата открехната, за да може не тя, а самите вие, когато дойде времето, да преминете през нея без тревога. Това схващане е част от философията на Фалко Тарасако, основател и духовен водач на Даманхур (Град на светлината) – федерация от общности в Италия с центрове по цял свят; духовна народност с хиляди привърженици; философска школа, посветена на езотеричното познание със своя собствена, оригинална ритуалност.

Да се научим да умираме“, „Умираме, за да се учим“ и „Преродени за живот“ съдържат практически съвети как да се подготвим да напуснем този свят с осъзнатост и спокойствие, как да придружим и да утешим обичните си хора по време на техния преход и след това. Съвсем постижимо е този акт да се извърши с лекота, чувство за хумор и сила на духа, които, съгласно разбиранията на Фалко, следва да бележат и целия ни живот. Трите текста изразяват поетично-философските виждания на автора за присъствието ни във времето, преражданията и смисъла да сме на Земята – тук и сега.

За пръв път трите книги за смъртта (и живота) излизат в едно общо издание, и то в България, на български език.

Подробно за философията, познанието и технологията на бъдещето според учението на Фалко Тараско и цялата даманхурска философска школа – в „Езотерична физика“ с автор Койоте Кардо.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Да се научим да умираме
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.

За Автора

Фалко Тарасако -

Оберто Аирауди (1950–2013) е духовният водач на Даманхур. Приема името Фалко Тарасако съгласно традицията на тази духовна и философска общност членовете ѝ да носят имена на животни и растения.

Фалко е философ, лечител, писател и художник, изследовател в областта на терапевтиката и на новите науки. Извънредно продуктивен в живописта, дава началото на т.нар. „алхимична живопис“. Картините му са излагани на различни места по света.

Първата си книга публикува едва 16-годишен. Следват преведени на редица езици философски, поетични и езотерични текстове, които повдигат сериозни въпроси за смисъла на съществуването и отварят нови духовни хоризонти пред читателите.

Визията на Фалко се основава на убеждението, че всяко човешко същество има божествена природа, която да пробуди в процеса на съзнателно взаимодействие с другите. Философията му стимулира вътрешния ни духовен водач чрез учението, експеримента, пълната изява на личния потенциал и загърбването на догми от всякакъв порядък.

Свързани продукти
Методът Силва за контрол на ума
Хосе Силва
Кибеа
рейтинг:
1%
14,00 лв.
Градината на пророка
Джубран Халил Джубран
Кибеа
рейтинг:
1%
7,00 лв.
Няма престъпна любов
Петър Дънов
Кибеа
рейтинг:
1%
11,00 лв.
Четирите споразумения - Толтекска книга за мъдростта
Дон Мигел Руис
Кибеа
рейтинг:
100%
12,00 лв.
Излекувай живота си
Луиз Хей
Кибеа
рейтинг:
1%
16,00 лв.