Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Дългата разходка

SKU
9789542908142


Regular Price 13,99 лв. Special Price 7,00 лв.
-50%
Не е наличен
Това не е поредната банална история. Напротив, пригответе се да се пренесете във време, когато смъртта не е най-големият враг. Ужасът от лагерите, изтезанията и присъдата без съд са едва началото. Началото на битката за свобода, в която се впускат осем човека от различни националности, възраст и пол, обединени единствено от желанието си... да избягат. Ще извървите пеша, заедно с тях, всеки един от тези 6500 км през виелиците на Сибир, убийствената жега на Гоби и величествената необятност на Хималаите. Индия никога не е изглеждала толкова далече, колкото в техните очи и толкова близо, колкото в техните мечти. Не всеки, обаче, ще успее да се справи с глада, времето, опасните местности и целия този път. Само някои от тях ще вкусят отново свободата си.


Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Дългата разходка
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Книжни пари
Кен Фолет
Артлайн
рейтинг:
1%
17,00 лв.
Скълдъгъри Плезънт - Да играеш с огъня
Дерек Ланди
Артлайн
рейтинг:
1%
13,99 лв.
Героят на времето
Брандън Съндърсън
Артлайн
рейтинг:
1%
27,00 лв.
Скълдъгъри Плезънт - Безликите
Дарек Ланди, Дарек Ланди
Артлайн
рейтинг:
1%
13,99 лв.
Скелиг
Дейвид Алмънд
Артлайн
рейтинг:
1%
11,99 лв.