Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Cosmic Roots of the First Civilization - Космическите корени на първата цивилизация

Двуезично издание – на Български и Английски езикДвуезично издание – на Български и Английски език

Най-новата книга на Христо Смоленов е оригинално изследване в областта на човешкото познание.

Необятният космически интелект, от който ние сме само искра, не е просто метафора. Той е реалност отвъд хоризонта на опростенческия възглед за света.

В тази книга изследвам артефакти от една далечна епоха, която предшества Великата пирамида с повече от 2000 години. Изненада е, че тези произведения на изкуството могат да се разглеждат и като носители на информация. Освен това те носят в себе си стандарта за дължина, който две хилядолетия по-късно ще бъде въплътен в Сфинкса и пирамидите на платото Гиза в древен Египет.

Възможно ли е космическата мяра за дължина да е в сърцевината на това удивително съответствие? Как така размерите на различни артефакти от толкова различни епохи са свързани помежду си?

Моето изследване започва от най-старото обработено злато на света, открито точно преди 50 години във Варна, България. Анализът обхваща и гигантските пирамиди на платото Гиза в Египет заедно с Великия Сфинкс. Намирам ключ за декодирането на скрито познание, чиито корени са отвъд хоризонта на известното минало.

Корените на това прохождащо познание свързват Първата цивилизация с обективната реалност на интелигентния Космос.

Преди Антлантида

Великата пирамида на платото Гиза остава неразгадана мистерия. Свещен стандарт при строежа на пирамидата е така нареченият царски лакът – размер от 52.3 см до 52.5 см. Но прототипът на тази мяра е отпреди повече от 6500 години: към средата на 5-ото хилядолетие преди Христа на друг континент по бреговете на Черно море съществува мяра за дължина, равна на царския лакът! Тя е основа на златния стандарт от Варненския некропол.

Много по-рано – още през 6-ото хилядолетие пр. н. е. този сакрален размер се открива в керамиката от Неолитните жилища в Стара Загора – най-старите в цяла Европа. Фактите говорят за множество съвпадения, които не са просто случайни. Прецизното измерване на златните, медни и керамични артефакти от Варненския некропол ни убеждава, че те са носител на системно осмислена информация.

Истинска мистерия например е, че диаметърът на керамичната купа със златни декорации отговаря съвсем точно на свещената мяра = „1 царски лакът”. Но купата е с 2000 години преди пирамидите.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Cosmic Roots of the First Civilization - Космическите корени на първата цивилизация
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Регресия - Път към невидимия свят на Душите
Яна Аврамова-Атанасова
Ecrier
рейтинг:
100%
12,99 лв.
La Grammaire - Les aventures fantastiques de Milou - Учебно помагало по френски език
Ани Иванова, Катерина Трифонова
Ecrier
рейтинг:
1%
20,00 лв.
Видовден
Емил Костов
Ecrier
рейтинг:
100%
10,00 лв.
Дъното на Рая
Виолета Стайкова
Ecrier
рейтинг:
100%
15,00 лв.
НИ ПУХА НИ ПЕРА - Тестове и обучителни задачи по руски език + аудио диск А2-В2
Невена Табакова, Милена Стойкова
Ecrier
рейтинг:
1%
18,00 лв.