Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Чета с разбиране за 7. клас

Помагалото „Чета с разбиране“ е изготвено в съответствие с утвърдените международни практики при оценяване на уменията на учениците за работа с текст. То е подходящо както при работата на учениците в клас, така и при тяхната самоподготовк• Текстовете, включени в помагалото, са от различни сфери на общуване. Информацията е представена посредством разнообразни източници, които изискват различни познания и умения за работа с текст, както и прилагането на различни стратегии за четене: текст, графика, снимка, таблица, кратък коментар под черта и др.

• Целта на авторите е била да изберат информативни текстове, които да провокират интереса и любопитството на седмокласниците.

• Въпросите към текстовете са разработени по начин, който позволява да се оценят различни познавателни умения при четене: намиране и подбор на конкретна информация в един или няколко свързани източника; сравняване, противопоставяне или категоризиране в съответствие с един или повече критерии; осмисляне на непоследователна и противоречива информация; откриване на аргументи, които подкрепят или опровергават конкретна теза, и др.

 Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Чета с разбиране за 7. клас
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Литература за 5. клас
Венцислав Божинов, Мария Бунева
Рива
рейтинг:
1%
19,98 лв.
Тетрадка по литература за 5. клас - Рива
Венцислав Божинов, Мария Бунева, Йорданка Божинова
Рива
рейтинг:
1%
5,50 лв.
Литература за 6. клас - Рива
Венцислав Божинов, Мария Бунева
Рива
рейтинг:
1%
19,98 лв.
Литература за 7. клас - Рива
Венцислав Божинов, Мария Бунева, Йорданка Божинова
Рива
рейтинг:
1%
26,28 лв.
Учебно помагало по литература за избираемите учебни часове за 8. клас
Венцислав Божинов, Мария Бунева, Йорданка Божинова
Рива
рейтинг:
1%
8,00 лв.