Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Целувка от убиеца

Не е наличен

Хитър и чаровен филаделфийски адвокат от защитата, той е известен със своите винаги благородни подбуди, рядко пластични морални устои и с лукавите си похвати в съда. Но в света на Виктор страстта надцаква здравия разум седем дни в седмицата. Затова той отстъпва и пуска в дома си Джулия - чернокоса, дългокрака, със свежо червило и блестяща усмивка, бившата му годеница не е точно от онзи тип жени, които биха се вързали за второразреден адвокат на ръба на банкрута. Сега тя се завръща, обгърната в облак скъп парфюм, който ухае на огромни проблеми. Особено ако в тъмни зори двама детективи нахлуят в къщата ти, а докато си говорите мило за закон и ред, в твоята баня се къпе жената на убития... Докато Виктор е забавлявал Джулия в спалнята, с надежда да възкреси старата любов, съпругът й д-р Рен Денистън е намерен прострелян и Виктор оглавява класацията на заподозрените с най-силен мотив. Така той цопва право в средата на мътния вир, пълен с пирани - цяла галерия негодници, които с удоволствие биха се погрижили адвокатьт-прелюбодеец да отнесе въжето.
Налага се Виктор да намери истинския убиец на доктора, без да губи нито минута: ако се забави - става подсъдим за убийство, ако се откаже - ще играе ножа, а ако повярва не на когото трябва - ще съсипе или живота си, или любовта на живота си, или и двете. Прекрасно... "Всичко, от което се нуждаеш, е любов", пееха Бийтълс. Точно така - би се съгласил и Виктор Карл - стига любовта да не те подлудява.
"Лашнър омагьосва читателите!"
Харлан Коубьн
"Лашнър - когото можем с право да наречем "Майкъл Конъли на Източното крайбрежие" - постоянно изненадва с остри сюжетни обрати, разказва сладкодумно, с овладяващо остроумие, духовитост и проникновеност"
Лайбръри Джьрнъл
"Бестселърите на Лашнър са едновременно забавни и задълбочени.
Почитателите на Дешиъл Хамет и Реймънд Чандлър ще бъдат богато възнаградени от срещата си с този талант"
Пъблишърс Уикли "Виктор Карл е един от най-неустоимите и завладяващи характери в жанра на съвременния трилър. Лашнър искрено се забавлява да изследва не само симпатичните, но и по-сенчестите, "гръндж" страни на своя водещ персонаж и да разкрие многото му пластове. За читателите удоволствието е гарантирано!" Буклист УИЛЯМ ЛАШНЪР НОМИНИРАН ЗА НАГРАДАТА SHMUS AWARD 2008! Номинация от Асоциацията на писателите на криминални романи в Америка за "ЦЕЛУВКА ОТ УБИЕЦА"


Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Целувка от убиеца
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Буря
Сандра Браун
Ергон
рейтинг:
1%
18,00 лв.
Да спиш с непознат
Джеймс Грипандо
Ергон
рейтинг:
1%
12,99 лв.
Когато падне мрак
Джеймс Грипандо
Ергон
рейтинг:
1%
12,00 лв.
Обсебен
Джонатан Сантлоуфър
Ергон
рейтинг:
1%
25,00 лв.
Дино
Ергон
рейтинг:
1%
8,90 лв.