Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Български език за 2. клас - Учебно помагало за подпомагане на обучението, организирано в чужбина - Просвета 2021

Учебникът по български език за 2. клас на издателство „Просвета“ е съобразен с новата учебна програма

Темите в помагалото по български език за 2. клас за подпомагане на обучението, организирано в чужбина, са разделени в два блока – „Български език“, свързан с езиковото обучение, и „Общуване и текст“, подпомагащ развитието на умения за устна и писмена комуникация.Обучението по български език обхваща двадесет теми. Разработени са така, че учениците да усвояват предвидените нови знания без затруднения и с висока резултатност. Учебното съдържание надгражда уменията на децата в чуждоезикова среда да общуват с лекота на български език. В началото има тема, която е преговор на наученото в предходния клас.

В края има преговорен урок, свързан със знанията и уменията, които са усвоени във 2. клас. Съществено място в помагалото е отделено на образователните игри, които правят процеса на учене по-забавен и по-ефективен.

Разделът „Общуване и текст“ дава възможност на второкласниците да развият своите умения за употреба на българския език в конкретни речеви ситуации и да направят своите първи опити да създават текст чрез преразказване и съчиняване.

По преценка на учителя тази част от методическата работа може да се разшири чрез допълнителните упражнения, които са включени в рубриката „За любителите на разказването и съчиняването“.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Български език за 2. клас - Учебно помагало за подпомагане на обучението, организирано в чужбина - Просвета 2021
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Тетрадка № 1 по български език за 4. клас
Румяна Танкова, Екатерина Чернева, Ваня Иванова
Просвета
рейтинг:
1%
10,44 лв.
Tетрадка № 2 по български език за 4. клас
Румяна Танкова
Просвета
рейтинг:
1%
8,61 лв.
Тетрадка към Читанка за 4 клас
Румяна Танкова, Теменужка Тошева, Елена Ролева, Пенка Димитрова
Просвета
рейтинг:
1%
6,11 лв.
Тетрадка към читанка за 4. клас
Румяна Танкова, Станимира Мушакова
Просвета
рейтинг:
1%
9,73 лв.
Български език за 2. клас
Румяна Танкова, Екатерина Чернева, Ваня Иванова
Просвета
рейтинг:
1%
20,00 лв.