Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Буквар за 1. клас

По учебната програма за 2017/2018 г.Обновеният буквар е съобразен с предпочитанията на началните учители. Промените в него обхващат целия период на началното ограмотяване и се изразяват в следното:

Добавени са нови упражнителни уроци, които дават възможност на първокласниците да затвърдяват наученото по предходните теми и да усвояват учебното съдържание с подходящ темп.

В упражнителните и в някои обобщителни уроци са включени нови текстове, които отговарят на всички методически изисквания, звучат актуално и са съобразени с възрастовите и психическите особености на първокласниците. Стихотворенията притежават висока художествена стойност.

Увеличен е обемът на четивния материал при сричките и думите, за да се осигури оптимална плътност в уроците за нови знания.

Използвана е нова методика при прилагането на графичното обозначаване на сричките, която подпомага четенето при деца, нуждаещи се по-дълго време от съответните зрителни опори.

Приложен е нов начин за онагледяване на разликата между звуковия и буквения състав при думи, съдържащи дж, дз, щ, ю и я.

Добавен е чудесен илюстративен материал.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Буквар за 1. клас
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
История на Стария свят. Имена и термини Том I
Владимир Попов
Абагар
рейтинг:
1%
30,00 лв.
Епилог
Владимир Попов
Жанет - 45
рейтинг:
1%
15,00 лв.
Кой кой е в историята на Стария свят. Древна Гърция
Владимир Попов
Абагар
рейтинг:
1%
22,00 лв.
Кой кой е в историята на Стария свят. Древен Рим
Владимир Попов
Абагар
рейтинг:
1%
20,00 лв.
Кой кой е в историята на Стария свят - Древен изток
Владимир Попов
Абагар
рейтинг:
1%
20,00 лв.