Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Буквар и читанка за 1. клас - Учебно помагало за подпомагане на обучението, организирано в чужбина - Просвета 2021

Буквар и читанка за 1. клас. Учебно помагало за подпомагане на обучението, организирано в чужбина

Букварът и читанката са богато илюстрирани и предлагат интересни дейности, с които първокласниците, учещи в чужбина, с лекота да овладяват българската азбука и механизма на четене, да обогатяват активния си речник, устното и писменото си общуване на български език.



Учебното помагало се състои от две части – буквар и читанка

Първата част осигурява изучаването на звуковете и буквите от българската азбука и овладяванетo на четенето през периода на ограмотяване. По занимателен начин е постигнато съчетаване на честотния и лингвистичния принцип при организирането на учебното съдържание. Включени са много игри с букви, думи и изречения. В хода на ограмотяването са предвидени и обобщителни уроци.


Букварът е в пълен синхрон с тетрадката по писане и това позволява вариативност в учебната заетост при усвояването на всяка от темите


Втората част реализира литературното обучение в 1. клас. Включва някои от най-добрите произведения на българската литература за деца. Избраните художествени текстове дават възможност да се въведат предвидените в учебната програма литературни термини – „приказка“, „разказ“, „стихотворение“ и „гатанка“. Една от тези литературни творби е представена като част от книга, за да се запознаят първокласниците с понятията „книга“, „страница“, „корица“.

За учениците, които напредват в четенето по-бързо от очакваното, в читанката е включена рубриката „За любителите на четенето“, която съдържа допълнителен материал от детската литература.



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Буквар и читанка за 1. клас - Учебно помагало за подпомагане на обучението, организирано в чужбина - Просвета 2021
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди и Еконт за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв, стойността на доставката е фиксирана на 4.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • ВАЖНО! По време на промо кампания -50% безплатната доставка за всички стоки отпада за срока на промоцията! Фиксира се доставка от 3.99 лв за всички поръчки.
  • Доставката до книжарница Ciela Books & Music - Граф Игнатиев е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди да завършете поръчката си.
Свързани продукти
Тримата братя и седемте джуджета
рейтинг:
1%
2,50 лв.
Малкият художник
рейтинг:
1%
3,00 лв.
Буквар за 1. клас
рейтинг:
1%
11,28 лв.