Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Безкрайният потенциал

indexer:set-dimensions-mode Set Indexer Dimensions Mode indexer:set-mode Sets index mode type indexer:show-dimensions-mode Shows Indexer Dimension Mode indexer:show-mode

Какво ни казва квантовата физика за начина, по който трябва да живеем.Представете си далтонист, който коментира цветна дъга на хоризонта. Точно в такава позиция е научната парадигма на ХХ век, заела своето достойно място в музея на мадам Тюсо. Квантовата физика, макар и родена през миналия век, е друго измерение за Вселената. Днес учени от Оксфорд са убедени, че до една година ще произведат материя от светлина. Теоретично процесът е доказан преди 80 години от физиците Грегъри Брейт и Джон Уилър, но едва сега технологично са възможни и лабораторни експерименти.

Схващате ли за какво става дума? Как ви звучи въпросът: ”Ще можем ли в бъдеще да превръщаме енергията във време и времето в енергия?” Или твърдението на знаменития руски офталмолог Ернст Мулдашев: „Светът, в който живеем, е значително по-сложен от нашите представи за него.”

Именно затова Лотар Шефер твърди, че всички ние имаме нужда от един кратък курс по приложна квантова физика. Точно това е целта на тази книга. И тогава може би ще осъзнаем безкрайния потенциал, заложен във всеки от нас, за да прогледнем за света, за себе си и за смисъла на битието ни, в което енергията се превръща в светлина, а светлината в материя.
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Безкрайният потенциал
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди и Еконт за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 4.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • Доставката до книжарница Ciela Books & Music - Граф Игнатиев е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
Свързани продукти
Формула на любовта
Асия
НСМ-Медиа
рейтинг:
1%
10,00 лв.
13-те врати на езотериката
Евгений Колесов
НСМ-Медиа
рейтинг:
1%
16,00 лв.
Еретикът Великовски
Леърд Скрантън
НСМ-Медиа
рейтинг:
1%
11,00 лв.
Тайната история на Данте
Джонатан Блек
НСМ-Медиа
рейтинг:
1%
9,00 лв.
Моделиране на бъдещето
Виталий Гиберт
НСМ-Медиа
рейтинг:
1%
13,00 лв.