Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Без милост

Без милост” е роман на вече познатия на българските читатели писател Иван Голев. Историята в нея е житейска, обикновена, автентична, истинска, еротична. Тя е разказана от главния герой на писателя.



“По-късно Драго не си спомнял какво точно са си приказвали. Но бил сигурен, че още тогава младата жена го спечелила. Притежавала бърз ум, имала мнение по всеки въпрос, оправяла се чудесно с речта. Може би му харесала, защото била пряма. Без той да я пита, му казала, че е на трийсет и шест, с две големи деца, за които била в състояние да направи всичко. Запомнил спонтанния й израз: “Готова съм да ми отрежат ръцете за тях”.
Легнали и правили секс. Той й платил двойно. Рядко вършел нещо подобно, но сега то станало някак от само себе си. Тя грижливо прибрала парите в портфейл, като хазяйка, получила месечния наем, с който ще покрие най-неотложните сметки.”

Драго, преподавател в Спортната академия и реститут, се запознава с Роси – млада жена, която работи като счетоводител, но си докарва и по нещо допълнително като проститутка. В същото време е болезнено привързана към двете си деца. Мъжът е привлечен мигновено от нея и въпреки, че и двамата имат семейства, решават да заживеят заедно. Бързо обаче се оказва, че физическото привличане не е достатъчно, за да живеят така като на Драго му се иска – като семейство и дори да имат дете. Макар че главният герой е със самочувствието, че може да държи юздите на живота в ръцете си, той се превръща в жертва – Роси го напуска и се жени за друг. Парите, които той й предлага се оказват недостатъчни да си купи така жадуваното щастие.





Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Без милост
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Японски загадки - Урагири
Лора Джо Роуланд
Труд
рейтинг:
1%
6,99 лв.
Тренировъчни тестове по обществени науки за националния изпит след 7 клас
Живка Владова
Труд
рейтинг:
1%
2,99 лв.
DUDEN - Френско - български и българско - френски речник
Колектив
Труд
рейтинг:
1%
29,90 лв.
Черният котарак
Едгар Алан По
Труд
рейтинг:
1%
6,99 лв.
Сезонът на погребенията
Иван Голев
УИ "Св. Климент Охридски"
рейтинг:
1%
15,00 лв.