Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Бариери пред промяната - Как мениджърите ги преодоляват заедно с екипите си

Настолна книга за всеки мениджър

„Бариери пред промяната“ е естествено продължение на книгите „Студен душ за мениджъри“ (2019) и „Паркирай егото“ (2020). Разликата е в това, че тук са застъпени повече провокиращи към размисъл въпроси, които бихте могли да използвате като упражнения в екипните си срещи в случаите, когато темата за промяната излиза на преден план.

Книгата ще бъде най-полезна за мениджърите, които биха използвали различните теми от нея за регулярни дискусии с екипите си, създавайки пространство за взаимно търсене на отговорите на въпросите в края на главите. Книгата ще ви помогне да структурирате дискусиите си и по-рационално да подходите към емоционално заредените теми в екипната работа.Текстът на места може да звучи арогантно и грубо, и да има ефекта на студен душ. Посланията са толкова директни и понякога леко смразяващи, единствено заради положителния ефект, който аз лично съм усетил на гърба си от студените душове през годините. Еднократните студени душове са болезнени и неприятни. Но ако преминете през всички метафорични студени душове от главите на книгата заедно с екипа си, ще усетите освежаващия и тонизиращ ефект.


Изключително интересно четиво, с истинските примери от корпоративния живот. Кара те да се замислиш, да поспреш, пак да се замислиш и да погледнеш нещата отстрани. Въпросите в края на всяка част са много подходящи за прилагане и биха помогнали за справяне в доста ситуации. Книгата би послужила за наръчник как да продължим промяната.

Борис Сарабеев, Site Manager, Modis
 
Кристално ясен, фокусиран, ангажиращ, прецизен до болка. Пламен помага на всеки мислещ, работещ и съвестен човек да се справи с неизвестното и неудобното. Създава възможности и решава хроничните проблеми на всеки един екип. Забележително четиво!

Екатерина Карпузова, Управляващ Директор, Байер България EООД
 
Настолна книга за всеки мениджър! В нея открих вдъхновение, план, инструкции, идеи, решения, провокиращи ума въпроси! Всичко необходимо за един мениджър, решен да предприеме своето приключение като анализира, планира и предприеме действия да промени първо себе си, за да види света с "нови" очи! В книгата има не само отговори и съвети на проблеми, с които съм се сблъсквала при работата ми с различни екипи, но и допълнителни въпроси, които ми помогнаха да преосмисля нещата от различен ъгъл и дори ще ми помогнат при решаването на същите или сходни казуси за в бъдеще! Вдъхнових се много от идеите за ясен план, изпълняван на малки стъпки, приоритети, асертивна комуникация, както и осъзнаване, че ние сме отговорни за всичко, което ни се случва в живота, и само ние може да променим света около нас, като започнем трансформацията първо със себе си! Книгата "Бариери пред промяната" ще ми помага оттук насетне през цялата ми професионална кариера, за да бъда не само по-добър мениджър, но и по-добър човек!

Наталия Стоянова-Перон, Програмен Директор, Кортек България ООД
 
Книгата въздейства с разбираемо поднесените истини за екипната работа, особено в годината, в която бизнесите бяха изправени пред огромни промени.

Петрана Зайкова, Управител, Тех Индустри България ЕООДНапишете вашето мнение
Вие оценявате:Бариери пред промяната - Как мениджърите ги преодоляват заедно с екипите си
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди и Еконт за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 4.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Е-книга
Странното убийство е-книга
Цветко Маринов
Фабер
рейтинг:
1%
5,00 лв.
Кан Тервел - Кошмарът на халифата
Емил Димитров
Фабер
рейтинг:
1%
22,00 лв.
Йордан Йовков. Живот и творчество I. Летопис
Сия Атанасова, д-р Кремена Митева
Фабер
рейтинг:
1%
24,95 лв.
Човек търси Бог
Ерик Уайнър
Фабер
рейтинг:
1%
18,00 лв.
Паркирай егото
Пламен Петров
Фабер
рейтинг:
1%
20,00 лв.