Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

България може сама - Размисли за просветеното българолюбие

Това е книга за "просветеното българолюбие" - разбирането, че само добрата икономическа и политическа теория, от една страна, и познаването на уроците на родната и световната история, от друга, могат да ни изведат на пътя на прогреса, да ни върнат личното себеуважение и заслужената национална гордост. И най-важното: усещането, че България може сама...""БЪЛГАРИЯ МОЖЕ САМА" - Както посочва авторът, заглавието е "ключовото послание на тази книга". Ние сме част от глобализацията и трябва да се възползваме от благините на икономическото й лице. Международната търговия и взаимодействието с другите нации и държави ще ни направи по-заможни, ще ни отворят нови перспективи за прогрес и стопанска възмога. В същото време "политическото" лице на глобализацията застрашава грубо нашата национална културно-духовна идентичност. Предизвиква самото й съществуване. Единствено от себепознанието и волята ни като народ зависи дали ще съхраним натрупаното културно богатство и национална памет. Както и дали ще ги развием, така че българският дух и самосъзнание да пребъдат във времето след ураганните ветрове на геополитиката и всевъзможните исторически трансформации. Това е книга за "просветеното българолюбие" - разбирането, че само добрата икономическа и политическа теория, от една страна, и познаването на уроците на родната и световната история, от друга, могат да ни изведат на пътя на прогреса, да ни върнат личното себеуважение и заслужената национална гордост. И най-важното: усещането, че България може сама..."Напишете вашето мнение
Вие оценявате:България може сама - Размисли за просветеното българолюбие
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Иконостас на първите
Георги Хинчев
Орбел
рейтинг:
1%
14,00 лв.
До Щастливеца и обратно
Мирослава Исидорова
Орбел
рейтинг:
1%
8,00 лв.
Македония IX в.пр.Хр. - XXI в.
Цанко Серафимов
Орбел
рейтинг:
1%
35,00 лв.
Сталин и Македонският въпрос
Иван Михайлов
Орбел
рейтинг:
1%
12,00 лв.
Противобългарски съдебни процеси в Скопие
Спас Ташев
Орбел
рейтинг:
1%
18,00 лв.