Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Аз съм в детската градина - Помагало Хартиени вълшебства

За 1. възрастова група на детската градина


За деца на 3 - 4 години.

Вълшебствата са нещо много интересно. Носят радост, смях и изненади. В тази книжка ще откриете някои от тайните на Сгъвко, Ножичка, Лепилко и неговите асистентки Четчица и Клечица. Без тях няма чудеса. Изненадващо е, но научите ли се как да ги използвате, и вие ще се превърнете в истински вълшебници.

Учебното помагало "Хартиени вълшебства", за първа група, съдържа теми и задачи по образователните направления "Изобразително изкуство" и "Конструктивно-технически и битови дейности" за работа с хартия. То занимателно запознава 3 - 4 годишните деца с промените, които стават с хартията - сгъване, мачкане, лепене и други.

В основата на интереса към заниманията с хартия е разкриването на възможността от едни и същи изходни форми да се получават разнообразни обекти от действителността - къщи, дървета, цветя и превозни средства. С богатата си образност и емоционалност стиховете активизират въображението на децата, обогатяват емоционалните им преживявания и са великолепно средство за стимулиране на творческата им активност и самостоятелност.

Заниманията се изпълняват в детската градина или у дома, както самостоятелно, така и с помощта на учител или родител.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Аз съм в детската градина - Помагало Хартиени вълшебства
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Топло лято
Леда Милева
Изкуства
рейтинг:
1%
6,20 лв.
Китна пролет
Леда Милева
Изкуства
рейтинг:
1%
6,20 лв.
Златна есен
Леда Милева
Изкуства
рейтинг:
1%
6,20 лв.
Залъгалки
Леда Милева
Изкуства
рейтинг:
1%
6,20 лв.
Снежна зима - Леда Милева
Леда Милева
Изкуства
рейтинг:
1%
6,20 лв.