Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Аудитория и журналистика

В съвременния свят активната аудитория е способна да участва в процеса на медийно производство. Тя не само допълва, коригира и коментира създадените от медийните професионалисти продукти, но и сама произвежда, споделя и дискутира собствени продукти в рамките на мрежовата свързаност на виртуалното пространство.В съвременния свят активната аудитория е способна да участва в процеса на медийно производство. Тя не само допълва, коригира и коментира създадените от медийните професионалисти продукти, но и сама произвежда, споделя и дискутира собствени продукти в рамките на мрежовата свързаност на виртуалното пространство.

За първи път онлайн потребителят не е край на комуникационната верига, а е начало на собствен комуникационен модел. Медийният човек е все повече виртуален, предизвикващ съществени промени в журналистиката. Появяват се нови варианти като журналистиката на участието и гражданската журналистика, които разчитат на специфичната комуникационна среда и силната гражданска култура на интернет. Мрежовата журналистика и мултимедийната журналистика отразяват умението на журналистите, потребителите, местните общности и експертите да работят съвместно в производството на онлайн съдържание с висока степен на визуализация. Конструктивната журналистика и журналистиката за решенията представят отговори на важните социални проблеми и акцентират върху медиатизацията на емоциите.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Аудитория и журналистика
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Двойно предизвикателство
Мария Нейкова
УИ "Св. Климент Охридски"
рейтинг:
1%
5,00 лв.
Актуални проблеми на трудовото и осигурителното право Т.1
УИ "Св. Климент Охридски"
рейтинг:
1%
15,00 лв.
Романси в глобално кърваво
Къдринка Къдринова
УИ "Св. Климент Охридски"
рейтинг:
1%
8,00 лв.
Фигури
Мария Попова
Колибри
рейтинг:
1%
27,00 лв.
Е-книга
Е-книга Фигури
Мария Попова
Колибри
рейтинг:
1%
17,00 лв.