Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Атлас по история и цивилизации за 7. клас + онлайн тестове + аудиоинформация - 2020-2021

Изданието е съобразено с новата програма за учебната 2020-2021.

Автор:  Илия Илиев

Достъпът до учебното онлайн помагало става след активиране на отпечатания код върху скреч карта, приложена към атласа. На гърба на картата има указания за активиране на кода.

Онлайн тестовете са по теми от новата учебна програма и са подходящи за:

  • работа в клас;
  • за самоподготовка.

 Атласът по история и цивилизация за 7. клас засяга историята на България от началото на Възраждането (XVIII в.) до началото на XXI в.

Атласът по История и цивилизации е с приложение Онлайн тестове по История и цивилизации за 7. клас (нова програма). На някои от страниците има специфичен матричен баркод (QR код), чрез сканирането на който има бърз и лесен достъп до аудиоинформация по съответната тема. Атласът е съставен в съответствие с изискванията на новата учебна програма по История и цивилизации за седми клас за учебната 2018/2019 г. и е съвместим с одобрените от МОН нови учебници.

On-line тестове (нова програма) по История и цивилизации за 7. клас, които са приложение към атласа се намират на сайта на издателството, в категорията Онлайн тестове История и цивилизации, подкатегория за 7. клас.

Достъпът до Онлайн тестовете става с код, който е отпечатан върху скреч карта, приложена към атласа. На гърба на картата има указания за активиране на кода.

On-line тестовете са по теми от новата учебна програма по история и цивилизации за седми клас. Подходящи са както за работа в клас, така и за самоподготовка. Усвояването и проверката на знанията става лесно, забавно и успешно. Помагалото съдържа също указания за работа и система за оценяване. Резултатите могат да служат за самоконтрол от ученика и контрол от страна на учители и родители.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Атлас по история и цивилизации за 7. клас + онлайн тестове + аудиоинформация - 2020-2021
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди и Еконт за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв, стойността на доставката е фиксирана на 4.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • ВАЖНО! По време на промо кампания -50% безплатната доставка за всички стоки отпада за срока на промоцията! Фиксира се доставка от 3.99 лв за всички поръчки.
  • Доставката до книжарница Ciela Books & Music - Граф Игнатиев е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди да завършете поръчката си.
Свързани продукти
Исторически атлас за 5. клас
рейтинг:
1%
6,50 лв.
Историчeски атлас за 6. клас
рейтинг:
1%
6,50 лв.
Контурни карти и задачи за 5. клас. История
рейтинг:
1%
3,50 лв.
Исторически атлас за 9. и 10. клас
рейтинг:
1%
7,98 лв.
Атлас по история и цивилизации за 5. клас + онлайн тестове + аудиоинформация - 2020-2021
рейтинг:
1%
7,50 лв.