Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Астро-лунен календар 2023

SKU
9789544749545


рейтинг:
20 % of 100
15,00 лв.

365 съвета за пълноценно използване на небесните влияния + ритуали според лунния ден за привличане на любов, финансово благополучие и здраве.



Изящният джобен звезден навигатор за всеки един от 365-те дни на годината е подходящ за жени и мъже – за всеки, който се стреми да използва пълноценно небесните влияния в личния си живот, на работното място и в различните ситуации, с които се сблъскваме ежедневно – планирано или не.

Томчето е продължение на любимата поредица, създадена за КИБЕА от Даниела Евстатиева.



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Астро-лунен календар 2023
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.

За Автора

Йорданка Ушева-Цонева -

Инженер по образование, астролог по призвание, така се самоопределя Йорданка Ушева–Цонева. Любопитството ѝ към астрологията е откакто се помни. Интерерът й се задълбочава през 2010, когато тя се сдобива с първия си професионален учебник и астрологична програма за работа със звездите и планетите.

Родената в София със Слънце в Риби (12.03.2021) и Луна в Лъв чаровна астроложка преминава през различни превратности на съдбата. Професионалният й път я отвежда на мениджърска позиция в известна немска компания, където 13 години се справя с предизвикателствата на бизнеса и неизбежния за високия пост стрес. Впоследствие пътят я връща към старата й любов – астрологията. За Дани Ушева тя не е територия на духовна вяра или безверие, а зона на научни познания и сериозни натрупвания. Авторката на изящните томчета със звездни съвети за всеки ден на годината завършва тригодишен курс и се дипломира във филиала на Московската академия по астрология в България (Астроцентър „Урания“).

Йорданка Ушева: Мисията в живота ми е да популяризирам астрологията като наука на достъпен и разбираем език, да убедя скептиците, че тази древна наука работи и можем да използваме всички нейни познания, за да улесним живота си, да се подготвим за трудностите, които ни очакват, а също да не пропуснем добрите възможности.

Свързани продукти
Методът Силва за контрол на ума
Хосе Силва
Кибеа
рейтинг:
1%
14,00 лв.
Градината на пророка
Джубран Халил Джубран
Кибеа
рейтинг:
1%
7,00 лв.
Няма престъпна любов
Петър Дънов
Кибеа
рейтинг:
1%
11,00 лв.
Четирите споразумения - Толтекска книга за мъдростта
Дон Мигел Руис
Кибеа
рейтинг:
100%
12,00 лв.
Астро-лунен календар 2024
Йорданка Ушева-Цонева
Кибеа
рейтинг:
1%
17,00 лв.