Изпълнителният директор на „Сиела“ Веселин Тодоров беше преизбран за член на Управителния съвет на КРИБ

Изпълнителният директор на „Сиела Норма“ АД Веселин Тодоров беше преизбран за член на Управителния съвет на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ).

Веселин Тодоров имa дългoгoдишeн oпит в yпpaвлeниeто нa ИКT пpoeĸти, включително и в областта на електронното управление. Нocитeл е нa нaгpaдитe нa KPИБ и cп. „Иĸoнoмиĸa“ в ĸaтeгopия ИKT, ayтcopcинг и бизнec ycлyги. Той е член и на Контролния съвет на Българската асоциация по информационни технологии.

Кирил Домусчиев беше преизбран единодушно за председател на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България за следващ четиригодишен мандат. „След последното преброяване КРИБ отново е най-голямата национално представителна организация на работодателите в България, в пъти по-голяма от другите работодателски организации по различните критерии. И този факт вече никой не го оспорва“- коментира при откриването Кирил Домусчиев.
В новия Управителен съвет влизат 29 души - представители на някои от най-големите компании в България.

Бяха обсъдени и приети отчетите на УС за дейността на КРИБ за периода 1 януари – 31 декември 2020 г. и 1 януари – 31 декември 2021 г.; финансовите отчети на сдружението за същите периоди и проектобюджетът на КРИБ за 2022 г. както и отчетите на Контролния съвет на КРИБ за същия период.