Услугата „Плати после” вече е налична на Ciela.com

Искате да се възползвате от нашите страхотни оферти, но до заплата Ви остават няколко дни?

От днес, можем да Ви предложим да пазарувате с най-новата услуга „Плати После“ – правите поръчка днес, а плащате до 15 дни след датата на доставка без никакво оскъпяване.
„Плати После“ е предназначена за тези от Вас, които искат да пазаруват веднага, но временно не разполагат с пари, за да платят на момента. Ако сте пълнолетни, с доказани доходи и поръчката Ви е на стойност от 50 - 1500 лв., то покупка с „Плати После“ е идеалната алтернатива за Вас. Одобрението става за няколко минути и се извършва изцяло онлайн, без хартиени договори и нужда от разнасянето им за подписи от куриер.

Как да направите поръчката си с отложено плащане „Плати После“?
1) Избирате продукта/продуктите, които желаете да поръчате и ги добавяте в кошницата.
2) От възможните опции за плащане, изберете „Плати После“ и натиснете бутона „Поръчай“.
3) Ще се отвори нова страница, която представлява Заявление за отложено плащане. Попълнете необходимите данни и се запознайте внимателно с условията за ползване на отложено плащане „Плати После“. След това натиснете бутона „Завърши поръчката“.
4) До минути получавате становище за одобрение за покупка с „Плати После“.
5) След като получите своята поръчка, разполагате с 15 календарни дни гратисен период, за да заплатите дължимата сума с 0 лв. оскъпяване.

Ако нямате възможност да платите своята поръчка в гратисния период, имате възможност да разсрочите плащането си на вноски. В Заявлението за покупка с „Плати После“ посочвате удобен за Вас срок на погасяване след изтичане на 15 дневния гратисен период.

Плащане може да извършите по някой от следните начини: https://platiposle.bg/howtopay

Пазарувайте лесно, бързо и сигурно с „Плати После“!