Сиела с тридневна онлайн промоция за 24 май

Празничната промоция на Сиела ще бъде от 19 до 21 май само на ciela.com
Вече стана традиция за 24 май – Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост, наличните книги на издателства "Сиела" и "Deja Book" да се продават с 50% отстъпка. Тази година отново ще спазим традицията, но отстъпката ще важи САМО ОНЛАЙН на www.ciela.com. За сметка на това ви даваме не 1, а цели 3 дни да избирате – 19, 20 и 21 май 2017 г.


Причини от разнообразен извънфирмен характер налагат това нелеко и за нас решение, но едновременно извикват в ума ни думите на големия Стивън Кинг: „Когато човек почувства вятъра на промените, трябва да строи не заслон, а вятърна мелница.”


Както всяко друго нещо и тази промяна има своите плюсове и минуси. Знаем, че на този 24 май ще ви липсва прекараното в уютните ни книжарници време, както и високо ценения от всички вас личен контакт с професионалистите зад щанда. За сметка на това ще разполагате с цели 72 часа да разглеждате и избирате на спокойствие от дома си или от която и да е друга точка на планетата, където има достъп до интернет, кои наши заглавия да поръчате с 50% отстъпка от онлайн книжарница www.ciela.com*


Така че изберете по кое време и откъде за вас ще бъде най-удобно да си поръчате книги на издателства „Сиела” и „Deja Book” с 50% отстъпка от 00:00 ч. на 19 май до 24.00 ч. на 21 май 2017 г. САМО през онлайн магазина www.ciela.com


В следващите няколко дни ще ви покажем препоръките на нашите редактори, макар да знаем, че вече сте набелязали любимите си заглавия. Ще имате достатъчно време да изберете своите нови книжни приятели и да зарадвате близките си по повод 24 май.

Бъдете пролетни, бъдете различни! А ако много ви залипсваме – можете да ни откриете от 23 май до 28 май 2017 г. на щанд 110 срещу главния вход на Национален дворец на културата (гр. София, пл. „България“ № 1) по време на Пролетния базар на книгата!

*Промоцията важи до изчерпване на количествата в склада на онлайн магазина. В предложението не влизат книги в друга промоция и книги на цена 5,00 лв. или по-ниска.

Желаем Ви приятно пазаруване!