Санитарно-хигиенни мерки в онлайн магазина ciela.com

Oнлайн магазин www.ciela.com продължава да работи дори и в условия на извънредно положение в името на всички свои клиенти.

Екипът, останал на първа линия, спазва всички необходими мерки за сигурност съгласно изискванията на Министерството на здравеопазването.

Гарантираме, че пратките, които се доставят до нашите клиенти, са приготвени с внимание, мисъл и загриженост към здравето на техните получатели.

Всеки наш работен ден започва със старателно измиване на подовете, като се използват препарат за почистване и дезинфектант, а на всеки час прозорците се отварят широко, за да се проветри пространството.

На работа се допускат само служители, които са в добро здравословно състояние, а работното облекло е незаменима част от процеса. Носенето на маски и ръкавици е задължително.
Дори и с тях всеки един наш служител е задължен да измие ръцете си със сапун и след това с дезинфектант преди да започне работа, както и при всяко нейно прекъсване.
Всички служители остават на задължителното отстояние от 1,5 м. един от друг.

В тези условия е възможно и третирането на найлоновите опаковки, които се използват. От уважение към самите книги и тъй като при подобни действия търговският им вид би се нарушил, самите книги няма как да бъдат минати с дезинфектант.

Спазвайки всички тези предпазни мерки, се надяваме да запазим всички здрави – както екипите на книжарницата, така и нашите клиенти. В тези смутни времена издателство, книжарници и онлайн магазин „Сиела“ остават обединени, че да останем у дома е отговорното поведение, което може да спаси животи. А какво по-хубаво от домашен уют и книга в ръка.