Промоция по случай 1 ноември 2019 в книжарници Сиела и онлайн на Ciela.com

В началото на по-студената част на годината и по повод 1 ноември, Ден на народните будители, всички книги на CIELA Books и Deja Book ще бъдат намалени с 50% във всички книжарници "Сиела"*! По случай откриването на новата книжарница в Свищов промоцията там ще бъде на 1,2 и 3 ноември.

Успоредно с това от 00:00 часа на 1 ноември до 23.59 на 2 ноември всички книги на двете издателства ще бъдат намалени с 50% и онлайн на www.ciela.com*!

 

Вие избирате как да вземете нови страхотни заглавия! Редакторите на издателство Сиела ще споделят своите препоръки в идните дни и като се срещнат с вас в книжарниците на 1 ноември!

Онлайн книжарница Сиела ви предоставя и възможност от 1 до 30 ноември 2019 г. да закупите Филми - DVD и BLU-RAY с 50% отстъпка.

 

*Промоцията важи до изчерпване на количествата във всяка книжарница и в склада на онлайн магазина. В предложението не влизат книги в друга промоция, обявена до 1 ноември, и книги на цена 5,00 лв. или по-ниска.

Желаем ви приятно избиране! 

За да се включите в промоцията изтеглете ваучер от тук!

За да се включите в промоцията на книжарница Сиела в Свищов 
изтеглете ваучер от тук!

Запознайте се със съветите за по-лесна поръчка!

Поради огромния обем поръчки по време на нашата промоция, срокът за обработка и доставка на Вашата поръчка е до 15 работни дни. Правим всичко по силите си да скъсим този срок.

Поръчки, платени с карта и съдържащи само книги на издателство Сиела, се обработват и пристигат по-бързо.

По време на промоцията ни, сайтът ни генерира огромен трафик, което понякога може да доведе до забавяне. Моля, бъдете търпеливи. Ако не сте кликнали на бутона „Завършете поръчката”, значи нямате поръчка при нас.