Първата кафе-книжарница Ciela в София посреща пролетта с песен и "Любими песни за любими хора"!

В началото на пролетта врати отваря първата кафе-книжарница Сиела в София

По този повод на 22 март Книжарница Сиела The Mall ще бъде домакин на мобилното студио на БГ Радио и "Любими песни за любими хора". Заедно с Наско в Ciela със своите фенове ще се срещнат Свилен Ноев, Мери от Мери Бойс Бенд, дует Шик, Михаела Филева и Papi Hans. Всички те ще споделят какви книги обичат да четат.  Ще гостуват и любимите автори на малки и големи Милен Хальов(Кало Змея) и Мартин Колев(Софийски магьосници), както и младата музикална надежда Александрия Голд. Очакват ви много изненади!

Най-голямата и бързо развиваща се книжна верига у нас – Сиела, стартира първата си книжарница през 2006 година и до сега разполага със 17 уютни магазина, в цялата страна. Обектите са разположени предимно в големите търговски центрове за по-голяма достъпност и повече удобство.

След успешния модел на кафе-книжарница Сиела Мол Пловдив, стартира откриването на поредица кафета в подходящи магазини от веригата. Книжарница Сиела The Mall ще предложи на своите клиенти уюта на малко кафене с голямо разнообразие на качествени напитки.

В обширните музикалните кътове меломаните могат да намерят пълния набор от българка и световна музика. Предлагат се модерните в последно време грамофонни плочи. Книжарници Сиела са най-добре заредените с музика магазини в България.

Последните 2-3 години книжарници Сиела се утвърдиха като място, в което се продава всичко необходимо за училище - тетрадки, канцеларски принадлежности, раници, и др.

Книжарници Сиела обръщат особено внимание на провеждането на културни събития, които събират много хора, срещат ги с любимите им автори, артисти, изпълнители и др. Oрганизират се множество креативни работилнички и четения за малки и големи, които се чакат с интерес. Многобройните събития създават лоялна аудитория към книжарници Сиела и карат хората да следят за програма, която им носи радост и положителни емоции.

Специалното издание на предаването "Любими песни за любими хора" ще се излъчи директно от Книжарница Сиела The Mall, ниво -2, на 22 март между 17:00 и 20:00 ч.

Елате в Книжарница Сиела The Mall на 22 март. Кафето и книгите са в тясна връзка и изборът на книга е много по-лесен с чаша ароматно кафе.