Най-голямата книжарница в България Сиела Граф Игнатиев №18 посреща гости

Наско и "Любими песни за любими хора" гостуват на Сиела, Граф Игнатиев №18 два последователни дни.

Книжарница Сиела, Граф Игнатиев №18 ще посрещне на 14 и 15 декември Наско, водещият на "Любими песни за любими хора" в най-голямата Книжарница в България! Заповядайте от 17 до 20 ч. за да поздравите близките си с любимата им българска песен, както и да се срещнете с гостите на Наско и книжарница СИЕЛА. На 14 декември ще поспрещнем - Venci Venc (с първи самостоятелен сингъл след раздялата с Pavell) и любимата на всички Кристина Димитрова.

На следващия ден официално ще се обяви стартът на най-внушителната по своите размери и жанрово многообразие книжарница СИЕЛА, Граф Игнатиев №18. За да празнуват тук ще са изпълнителният директор на Сиела Норма АД Веселин Тодоров, директор книжарници Иван Ласков, търговският директор на книжарниците Светла Андонова, главния редактор на издателство СИЕЛА и един от най-известните съвременни български автори Захари Карабашлиев, както и Поли Генова, Нели Рангелова и много партньори и приятели. Очакват ви много подаръци и изненади!

Три етажа знание и развлечение! Това е книжарница СИЕЛА Граф Игнатиев №18

Открийте най-голямата книжарница в България, заповядайте на адрес ул. Граф Игнатиев №18 и се потопете в море от вълнуващи възможности!!

Очакваме Ви!