БГ Радио гостува на кафе-книжарница Сиела в Mall of Sofia на 7 септември

В обновената и разширена книжарница Сиела в Mall of Sofia от септември отваря врати малко дизайнерско кафене с голямо разнообразие на качествени напитки. Клиентите на книжарницата ще бъдат улеснени, защото ще могат да се насладят на любима напитка, да прегледат интересни книги и да направят своя избор.

На 7 септември от 17:00 до 20:00 ч. на гости в кафенето на книжарница в Mall of Sofia ще гостува Наско с Любими песни за любими хора. Заповядайте!

За повече информация следете новините на Ciela.com и Фейсбук страницата на книжарницата.

Книжарници Сиела се славят с доброто си зареждане. Магазините разполагат с най-голямото разнообразие от артикули, както в книжния така и в развлекателния сектор като музика, филми, семейни игри, пълен набор от канцеларски материали, играчки и богат избор на подаръци. Изобилието от добре подбрани продукти, удобните локации и учтиво и компетентно обслужване привличат огромна аудитория от клиенти.

В обширните музикалните кътове меломаните могат да намерят пълния набор от българска и световна музика, на всички видове носители, включително модерните в последно време грамофонни плочи. Книжарници Сиела са най-добре заредените с музика магазини в България.

Основна част в книжарници Сиела е канцеларията и секциите с игри и играчки с най-доброто зареждане на пъзели и семейни игри, които са изключително добре приети от клиентите.

Последните 2-3 години книжарници Сиела се утвърдиха като място, в което се продава всичко необходимо за училище - тетрадки, канцеларски принадлежности, раници, и др. На прага на новата учебна година в тях могат да се намерят учебници и помагала за всички класове от водещите издателства като Просвета, Анубис, Булвест и др.

Наличието на кафене в книжарницата ще помогне за провеждането на множество културни събития, които събират много хора, срещат ги с любимите им автори, артисти, изпълнители и др. Oрганизират се креативни работилници и четения за малки и големи, които се чакат с интерес. Многобройните събития създават лоялна аудитория към книжарници Сиела и оставят радост и положителни емоции.