Онлайн книжарница поръчка на нови книги online Интернет книжарница
Разширено търсене
Разширено търсене
Онлайн книжарница поръчка на нови книги online Интернет книжарница

Статии

11.09.2017 Благотворителна разпродажба за децата на ParaKids събра 2400 лв.

От името на организаторите от книжарници Сиела искаме да изкажем своята огромна признателност на всички, които дойдоха и подкрепиха нашата кауза. Благодарение на всички вас децата на ParaKids ще имат своите есенни приключения в планината.

Повече
5.09.2017 Да отпразнуваме Съединението на България с тридневна онлайн промоция на Сиела

Вече стана традиция за големите национални празници, наличните книги на издателства "Сиела" и "Deja Book" да се продават с 50% отстъпка. Традицията продължава отново САМО ОНЛАЙН на www.ciela.com от 6 до 8 септември.

Повече
25.08.2017 Книжарници Сиела с благотворителна разпродажба за децата на ParaKids

"Планина от намаления за детски приключения" е благотворителна разпродажба, която ще се проведе на 9 септември (събота) от 10:30 ч. до 18:30 ч. на Откритата сцена на Театър "София" през целия ден.

Повече
23.08.2017 Четенето не е задължение, а забавление 2!

След като ви представихме заглавията от незадължителния списък училищна литература 1-3 клас, продължаваме с книжките за 3 и 4 клас.

Повече
26.07.2017 Четенето не е задължение, а забавление!

От тази година книжарници Сиела стартираха една нов инициатива, която има за цел да популяризира четенето сред децата.

Лятната ваканция е време за много игри и пътешествия, но също така и за отдих с книга в ръка. И тук в помощ както на децата така и на техните родители идва сборникът на книжарници „Сиела“, който предлага селекция от любимите детски книги на редица известни български личности, които да накарат малчуганите да четат повече през лятната ваканция.

Повече
17.07.2017 Обновената книжарница Сиела-Книгомания отвори врати на Летище София

Новата книжарница Сиела-Книгомания отвори врати преди броени дни на летище София – Терминал 2. Търговският обект е с площ 30 кв.м и предлага на клиентите си над 20 000 книги на български и английски език, художествена и нехудожествена литература, за деца и възрастни.

Повече