Онлайн книжарница поръчка на нови книги online Интернет книжарница
Разширено търсене
Разширено търсене
Онлайн книжарница поръчка на нови книги online Интернет книжарница

Статии

26.07.2017 Четенето не е задължение, а забавление!

От тази година книжарници Сиела стартираха една нов инициатива, която има за цел да популяризира четенето сред децата.

Лятната ваканция е време за много игри и пътешествия, но също така и за отдих с книга в ръка. И тук в помощ както на децата така и на техните родители идва сборникът на книжарници „Сиела“, който предлага селекция от любимите детски книги на редица известни български личности, които да накарат малчуганите да четат повече през лятната ваканция.

Повече
17.07.2017 Обновената книжарница Сиела-Книгомания отвори врати на Летище София

Новата книжарница Сиела-Книгомания отвори врати преди броени дни на летище София – Терминал 2. Търговският обект е с площ 30 кв.м и предлага на клиентите си над 20 000 книги на български и английски език, художествена и нехудожествена литература, за деца и възрастни.

Повече
31.05.2017 Картите "Лоялен клиент" на книжарници СИЕЛА вече важат и за магазините на КОМСЕД от 1 юни!

За нас е удоволствие да Ви уведомим, че Вашите карти "Лоялен клиент" на книжарници СИЕЛА вече важат и за магазините на КОМСЕД от 1 юни!

Повече
22.05.2017 Книжарници Сиела те канят на креативна работилничка „Направи си мини театър със Сиела и приятели“

Книжарници Сиела те канят да отпразнуваме деня на детето със забавни работилнички. Във всички 11 книжарници в цялата страна децата ще могат да изработят finger puppet(куклички за пръсти от Красавицата и звярът и хитовата поредица Колите на Дисни.  С помощта на много наши приятели, актьори , аниматори и др. куклите ще оживеят в мини театър.

Повече
18.05.2017 Сиела с тридневна онлайн промоция за 24 май

Празничната промоция на Сиела ще бъде от 19 до 21 май само на ciela.com
Вече стана традиция за 24 май – Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост, наличните книги на издателства "Сиела" и "Deja Book" да се продават с 50% отстъпка. Тази година отново ще спазим традицията, но отстъпката ще важи САМО ОНЛАЙН на www.ciela.com. За сметка на това ви даваме не 1, а цели 3 дни да избирате – 19, 20 и 21 май 2017 г.

Поради големия брой поръчки, срокът за доставка ще бъде 10 работни дни след датата на поръчката.

Повече
1.03.2017 По случай националния празник!

На 3 март 2017 г. в книжарници "Сиела" всички налични книги на издателства "Сиела" и "Deja Book" ще се продават с 50% отстъпка СРЕЩУ ВАУЧЕР, който може да изтеглите онлайн от www.ciela.com или да получите на място в книжарниците.

Повече