Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Апокалипсисът през 2012 или пророчествата на маите

Според календара на  древните маи на 21 декември 2012 година ще  настъпи краят на нашата  епоха, която продължава повече от пет хиляди  години. Маите пророкуват:  ще настъпи краят на един цикъл и началото на  нов. При навлизането в Новия цикъл цивилизацията ще бъде унищожена, ще  започне Великият преход  на човечеството в друго измерение. Това ще  засегне всичко: хората,  земята, Галактиката и цялата Вселена. Дали  всичко ще свърши ? Не -  казва авторът на "Апокалипсисът" Юрий Земун. Според календара на древните маи на 21 декември 2012 година ще настъпи краят на нашата епоха, която продължава повече от пет хиляди години. Маите пророкуват: ще настъпи краят на един цикъл и началото на нов. При навлизането в Новия цикъл цивилизацията ще бъде унищожена, ще започне Великият преход на човечеството в друго измерение. Това ще засегне всичко: хората, земята, Галактиката и цялата Вселена. Дали всичко ще свърши ? Не – казва, авторът на "Апокалипсисът" Юрий Земун

. Днес ние се раждаме привързани към Земята, а бъдещият човек ще приеме за свой дом Вселената. Това, което става с нас е неизбежно, човек не трябва да се противи на потока на времето, който го влече със себе си. Трябва да приеме, че ще настъпи обновление на света, неговото второ раждане и духовното му прозрение. За всичко това, което с основание вълнува и тревожи съвременния човек, се разказва в тази книга.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Апокалипсисът през 2012 или пророчествата на маите
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Златни правила на здравето - Методика, упражнения, медитации
Кацудзо Ниши
Паритет
рейтинг:
1%
15,99 лв.
Катаракта. Най-добрите методи за профилактика и лечение
Д-р Валентин Костов
Паритет
рейтинг:
1%
6,99 лв.
Разшифрованата магия на водните кристали
Владимир Киврин
Паритет
рейтинг:
1%
9,98 лв.
Как да се избавим от главоболието
Мария Антонова
Паритет
рейтинг:
1%
6,99 лв.
Как да отслабнете след бременност и раждане
Мария Антонова
Паритет
рейтинг:
1%
6,99 лв.