Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Английският убиец

Изключително четивен. Греховете трябва да се платят. Бясно темпо, невероятни обрати.



Не е наличен

Габриел Алон е агент на МОСАД под прикритие – художник-реставратор. Изпращат го в Цюрих да реставрира картина, притежание на швейцарския банкер Ролф. С пристигането си Алон намира банкера убит пред платно на Рафаел. Открадната е и тайната му колекция от безценни шедьоври на стари майстори. От МОСАД са убедени, че зад убийството стои конспирация, възкръсва от пепелта и жестокото време на нацизма, на газовите камери...
Алон трябва да разбере кой е поръчал убийството. Помага му дъщерята на банкера – прочутата цигуларка Анна Ролф. Следите водят към безмилостния Английски убиец, убиецът, когото някога Алон е обучавал. Габриел трябва да го спре, защото следващата мишена е Анна…



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Английският убиец
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.

За Автора

Даниъл Силва -

Даниъл Силва е майстор на шпионския трилър. Завладяващи, страстни, убедителни, брилянтни: това са думите, с които най-често определят романите на автор № 1 в класацията на Ню Йорк Таймс. Произведенията му оглавяват списъците на бестселърите. Те са преведени на повече от 25 езика и са публикувани в цял свят.

Силва се появява на писателската сцена през 1997 г. с наелектризиращия си дебютен роман „Невероятният шпионин“. Вълнуващата история, преплитаща любов и измама по времето на Втората световна война, печели симпатиите на читателите и прави автора любим на мнозина.

Книгите на Даниъл Силва са известни със запомнящите се герои. Кратката поредица за служителя на ЦРУ Майкъл Озбърн бързо става хит. През 2000 г. е издаден първият му шпионски трилър – „Художникът убиец“, от поредицата за Габриел Алон. Главният герой е бивш израелски шпионин, който е напуснал службите, за да води спокоен живот на художник реставратор, но семейна драма го връща обратно в редиците на тайните служби, за да разследва терористични заговори, атентати и убийства. Два от романите от тази поредица – „Пратеникът“ и „Падналият ангел“ – са удостоени с наградата за криминалистика „Бари“ за най-добър трилър.

Даниъл Силва е автор на „Английският убиец“, „Изповедникът“, „Агентът“, „Московска афера“, „Предателят“, „Аферата Рембранд“, „Портретът на един шпионин“, „Падналият ангел“ и др. „Английското момиче“ продължава серията за любимия на мнозина герой Габриел Алон. Даниъл Силва живее със семейството си във Вашингтон, окръг Колумбия.

Свързани продукти
Английското момиче
Даниъл Силва
Хермес
рейтинг:
1%
19,95 лв.
Другата жена
Даниъл Силва
Хермес
рейтинг:
1%
17,95 лв.
Новото момиче
Даниъл Силва
Хермес
рейтинг:
1%
17,95 лв.
Орденът - Даниъл Силва
Даниъл Силва
Хермес
рейтинг:
1%
17,95 лв.
Челистката
Даниъл Силва
Хермес
рейтинг:
1%
19,95 лв.