Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Анализа на сънищата

Бележки от семинара през 1928-1930 г.Семинарните колоквиуми на Юнг са богати на материал, който не може да се намери или само е загатнат в неговите публикувани съчинения. За Юнг те са плодородна почва: той често е развивал идеите си, докато е говорел. Семинарът, публикуван в този том, дава най-пълно описание на метода за амплификация на Юнг в анализата на сънищата на пациентите и най-подробните записки за лечението на пациент мъж от самия Юнг. Взети заедно, семинарите ни дават един Юнг, който е уверен в себе си, спокоен, непредпазлив и недипломатичен, без респект към институциите и важните особи, често с чувство за хумор, дори непристоен, изключително начетен в препратките и алюзиите си, винаги в резонанс с най-деликатните вибрации на разглеждания случай и верен на себе си и на призванието си.

Уилям МакгуайърНапишете вашето мнение
Вие оценявате:Анализа на сънищата
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.

За Автора

Карл Густав Юнг -

Харесвате ли книги за психология? Ако вие сте читател, който обича да допълва домашната си библиотека с нова литература за психология, онлайн книжарница Сиела е вашето място.

В тази категория ще откриете произведения на Карл Густав Юнг. Той се ражда на 26 юли 1875г. в Кесвил, Швейцария. Бележитият швейцарски психиатър и психолог от немски произход става известен с това, че е създател на аналитичната психология (направление в психологията).

Юнг оставя след себе си редица книги. Произведенията му, които днес са много популярни, засягат теми като религия, алхимия, антропология, сънища и други. До края на живота си (умира на 6 юни 1961г.) той пише и публикува книги. Известно е, че е бил близък със Зигмунд Фройд.

Кои произведения на Карл Густав Юнг може да закупите от Ciela.com

  • "Червената книга (Liber Novus)";
  • "Психологически типове";
  • "Психологията на Кундалини-йога";
  • "Човекът и неговите символ";
  • "Анализа на сънищата".

Кои са най-популярните книги на Юнг

"Червената книга" на швейцарския психиатър е уникален собственоръчно написан и изрисуван дневник, в който Юнг описва своите сънища и будни видения, които твърди, че е имал в периода 1913–1929 г. Този илюстрован средновековен ръкопис с поставен върху нея вековен печат, се публикува дълги години след неговата смърт (1961г.) – за първи път през 2009 година на немски и английски език. Любопитното е, че тя е била тайна, която обаче бива разкрита в началото на XXI век. С няколко лесни стъпки може да я поръчате от Ciela.com

Книгата "Психологически типове" е с посока как да разбираме себе си, но и и ближните си. Карл Густав Юнг създава този труд в продължение на двадесет години. Авторът споделя, че написаното в нея се базира на неговата практика като психиатър и невролог. Това е книга за сферата на практическата психология, тъй като Юнг в процеса на своята практика успява да общува с хора от всички социални слоеве по онова време. Книгата включва и типологична система, която също е отражение на неговата практика с различни личности.

В тази страница на онлайн книжарница Сиела ви очакват още много произведения на Карл Густав Юнг на тема психология.

Свързани продукти
Човекът и неговите символи
Карл Густав Юнг
Леге Артис
рейтинг:
1%
19,00 лв.
Две студии по аналитична психология
Карл Густав Юнг
Леге Артис
рейтинг:
1%
28,00 лв.
Психологията на Кундалини-йога
Карл Густав Юнг
Леге Артис
рейтинг:
1%
16,00 лв.
Скритият Аз - Карл Густав Юнг
Карл Густав Юнг
Хермес
рейтинг:
1%
12,95 лв.
Червената книга - Liber Novus
Карл Густав Юнг
Изток - Запад
рейтинг:
1%
39,90 лв.