Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.
 

За поръчки над 50лв.

 

Разнообразни отстъпки на различни артикули

 

Специална грижа за нашите клиенти

 

За да имате възможно най-голям избор

Новини
19.01.2023 г.
15% отстъпка САМО за онлайн поръчки до края на януари 2023 г.: на „Сиела Здравеопазване“, „Сиела Счетоводство“ и „Сиела Строител“. За да улесните административната си работа с нормативни актове (актуални и с...
30.11.2022 г.
През декември детското утро в кафе-книжарница Сиела Mall of Sofia ще бъде празнично и вълнуващо! Поради Коледните и Новогодишни празници то ще се проведе само в първите три съботи на месеца с начален час 10:30 ч. Каф...
31.10.2022 г.
След успеха на детското утро в кафе-книжарница Сиела Mall of Sofia то ще продължи и през ноември с начален час 10:30 ч. В кафенето на книжарницата за да почетат и да се позабавляват с дечица от 3 до 13 години през ноемвр...

Онлайн книжарница Сиела

Добре дошли в света на онлайн книжарница Сиела!

Тук ще откриете огромен избор от книги, електронни издания, специализирана и детска литература, учебници и учебни помагала, филми, музика, офис артикули, играчки за деца, пъзели, продукти за вашето здраве и още много интересни и атрактивни продукти на ниски цени.
На Ciela.com може да поръчате бързо и лесно едни от най-вълнуващите творби, хитови бестселъри, класически произведения и горещи, актуални издания.

Кои сме ние

Една от най-големите и развити книжни вериги в България с 17 собствени книжарници. Първият ни обект отвори врати през 2006 г. и оттогава не спираме да се развиваме, да предлагаме и доставяме качествени продукти на нашите клиенти.

Главни раздели

В онлайн магазина на Сиела ще намерите каталог с огромен асортимент. Основните раздели са Книги, Музика, Филми, Е-книги, Четци, Други и Промо зона.

 1. 1. В категория Книги ще може да изберете и поръчате заглавията, които ви вълнуват на промоционално ниски цени. Тук може да закупите всички творби на издателство Сиела с големи отстъпки.
 2. 2. В раздела с музикални дискове ще попаднете на селекция с албуми на едни от най-известните и обичани изпълнители както в България, така и в световен план.
 3. 3. В категория Филми може да поръчате онлайн дискове с популярни и актуални кинохитове. Жанровото разнообразие тук е огромно – екшън, драма, приключенски, криминален, трилър, ужаси, фентъзи, фантастика, детски, романтични, комедии, биографични и исторически продукции.
 4. 4. В Е-книги може да купите най-новите и интересни издания в дигитален формат, които се предлагат на книжния пазар.
 5. 5. В раздела с четци може да изберете най-подходящия продукт за Вас и да го поръчате с експресна доставка.
 6. 6. В категория Други са всички продукти за детето и семейството, учебните пособия, офис принадлежности, пъзели и конструктори, настолни игри, продукти за вашето здраве и много други занимателни предмети.
 7. 7. В Промо зона са представени всички издания, които може да поръчате на промоционално ниски цени.

Защо да пазарувате от нас

 • Защото само тук ще откриете огромно разнообразие от книги, специализирана и детска литература, електронни издания, голям избор от колекции с филми и музика на любимите ви артисти, офис артикули, детски играчки, подаръчни ваучери. Друго голямо предимство на Ciela.com е бързата и лесна онлайн поръчка, експресната доставка и невероятно ниските цени.
 • Защото книгите на издателство Сиела и издателство Deja Book, при нас ще намерите със специални периодични отстъпки.
 • Защото тук може да изберете и да подредите всички издания по категория, издателство, автор, цена, език, за да може да откриете и поръчате възможно най-бързо желаната от Вас творба.
 • Защото всички клиенти на онлайн книжарница Сиела - Ciela.com, могат да се възползват от безплатна доставка за поръчки над 50 лв. в рамките на България.

Къде да ни откриете

Ние разполагаме със 17 книжарници, които са разположени в големите български градове. Повечето наши магазини ще откриете в търговските центрове в София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Русе, Стара Загора, Велико Търново.
Книжарници Сиела са партньор и изключителен доставчик на издания в търговски вериги, бензиностанции и хипермаркети, разположени на територията на цялата страна.