Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

24 часа труд

  • Редактор: Красимир Лозанов
  • Оформление: Люба Халева


Винаги съм имал усещането, че съм се родил прекалено късно за всичко вълнуващо. „24 часа труд“ са 90-те – десетилетие, по което имам необяснима носталгия. Годините на бунт, погледнати от височината на години безсмислие.

Васил Панайотов е битникът на българското писане. В разгара на младостта си той изглеждаше стар и отегчен. Сега пише като момче. Завиждам на всички, на които им предстои да прочетат тази книга.

Илиян Любомиров

Мога да разпозная писането на Панайотов от няколко изречения – чета го от дванайсет години. Често съм искала да му зашия един шамар, задето се прави на интересен, но ми е минавало бързо, защото душевните му и словесни провокации винаги са се оказвали намясто. Докато четях „24 часа труд“, се улових, че изпитвам чисто удоволствие и ми липсва желание за саморазправа – стилът тук изразява зрялата лекота на таланта. В сюжета му виждаш себе си.

Лилия Попова, „Жената днес“

Бърз и откровен преход през Прехода. Нашият, но най-вече неговият. За свободата и за избора да не участваш в играта, въпреки че си поканен на масата, докато тече раздаването.

Миролюба БенатоваНапишете вашето мнение
Вие оценявате:24 часа труд
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди и Еконт за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 4.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Убиец
Васил Панайотов
СИЕЛА
рейтинг:
1%
5,00 лв.
Е-книга
Убиец е-книга
Васил Панайотов
Сиела
рейтинг:
1%
9,90 лв.
Другата
Васил Панайотов
Сиела
рейтинг:
60%
13,90 лв.
Сянка
Васил Панайотов
Сиела
рейтинг:
1%
5,00 лв.
Е-книга
Сянка е-книга
Васил Панайотов
Сиела
рейтинг:
1%
12,00 лв.