Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

2034 - Роман за следващата световна война

От двама бивши военни офицери и награждавани автори, „2034“ е смразяващо автентичен геополитически трилър, описващ военноморски сблъсък между САЩ и Китай в Южнокитайско море през 2034 година - и пътя от там до кошмарен глобален пожар.



От двама бивши военни офицери и награждавани автори, смразяващо автентичен геополитически трилър, описващ военноморски сблъсък между САЩ и Китай в Южнокитайско море през 2034 година - и пътя от там до кошмарен глобален пожар.

На 12 март 2034 адмирал Сара Хънт е на мостика на своя флагман, ракетния разрушител Джон Пол Джоунс, на рутинен патрул за свобода на корабоплаването в Южнокитайско море, когато корабът ѝ открива очевидно бедстващ траулер без флаг, от който се издига пушек. На същия ден пилотът от морската пехота майор Крис Уедж Мичъл лети със своя F35E Lightning над Хормузкия проток на границата на иранското въздушно пространство, за да тества нова стелт технология.

В края на този ден Уедж ще бъде ирански пленник, а разрушителят на Сара Хънт ще е на дъното на морето, потопен от китайския военноморски флот. Иран и Китай очевидно са координирали своите ходове, използвайки мощни нови кибероръжия, срещу които американските кораби и самолети са беззащитни. Само за един ден вярата на Америка в стратегическото превъзходство на своите военни е разбита. Настъпва нова, ужасяваща епоха.

Така започва този тревожен, но възможен разказ от Елиът Акерман, награждаван писател и бивш морски пехотинец, и Джеймс Ставридис, легендарен адмирал, прекарал голяма част от кариерата си в прилагане на изкусни стратегически ходове срещу най-заклетите врагове на Америка. Написана с мощна комбинация от геополитическа информираност и човешко съчувствие, „2034“ ни показва мисленето на глобален състав от действащи лица - американци, китайци, иранци, руснаци и индийци - докато поредица от арогантни погрешни стъпки от всички страни води света към все по-засилваща се международна буря. Накрая Китай и Съединените щати ще платят замайваща цена, която завинаги променя световния баланс на силите.

„Разглеждайте тази книга като един вид ваксина срещу катастрофа. За щастие тази доза не причинява временно неразположение - а и е изключително добро четиво.“

Wired

„Защото лудостта на никой звяр по света не може да бъде надмината от тая на човека.“

Хърман Мелвил



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:2034 - Роман за следващата световна война
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Eлектронният базар
Робин Блор
Екслибрис
рейтинг:
1%
8,00 лв.
Силата на невъзможното мислене. Променете бизнеса на своя живот и живота на своя бизнес
Колин Крук
Екслибрис
рейтинг:
1%
12,00 лв.
Семейна мъдрост от Монаха, който продаде своето ферари
Робин Шарма
Екслибрис
рейтинг:
1%
12,00 лв.
Светецът, сърфистът и корпоративния директор
Робин Шарма
Екслибрис
рейтинг:
1%
12,00 лв.
Наръчник по величие
Робин Шарма
Екслибрис
рейтинг:
1%
12,00 лв.