Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

2022 другият алманах - Потулено - изличено - забравено!

Какво не пишеше във вестниците през 2021 г.



Знаете ли, че според изследване на сайта 1984 magazin книгата, която държите е най-продаваната книга в Германия? Деликатният въпрос: какво беше по-безумно от 2020 г., когато започна корона-кризата? Отговор: самата 2021 година, към която хвърля поглед тази разследваща книга.

С обичайния си рутиниран похват авторът на бестселъри Герхард Вишневски за петнадесети път прави истинска дисекция на отминалата година с поредната си книга Потулено - изличено - забравено, като задъхано препуска през година 2 сл. К. (след короната). Докато новогодишните искри и гърмежи са забранени, Вишневски хвърля истински фойерверк от разследвания и ни поднася пъстър букет от прикривани и възмутителни скандални новини през изминалата 2021 година. Спектърът на критичните му разследвания е широк, както всеки може да се убеди след бърз преглед на съдържанието на книгата. Зададените въпроси от автора все още упорито се замитат под килима от господстващия елит, но вече започва откровено да смърди и все повече хора се пробуждат и осъзнават за действителността, както и защо никой не отговаря на смислените и парещи въпроси.

Авторът е заслужил доверието на читателите си с умело поднесената информация за злоупотребите на корпорациите, пригласящите им политици и медийните картели, които работят само в една посока - вашето обезличаване и тотално оглупяване, което ще доведе до поробването ви и отнемането на вашите човешки и граждански права и свободи. Придружете своя автор в неговото критично пътуване през 2021 година.



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:2022 другият алманах - Потулено - изличено - забравено!
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Силата на вярата. Основни правила за изключителен живот
Рей Дод
Дилок
рейтинг:
1%
8,00 лв.
Матрицата на здравето
Олга Шувалова
Дилок
рейтинг:
1%
6,50 лв.
Тайните символи на доларовата банкнота
Дейвид Овасън
Дилок
рейтинг:
1%
9,00 лв.
Изгубеното наследство на Магдалина: Символните числа и свещеният съюз в християнството
Маргарет Старбърд
Дилок
рейтинг:
1%
10,00 лв.
2023 - Другият алманах - Потулено, изличено, забравено
Герхард Вишневски
Дилок
рейтинг:
1%
27,00 лв.